Ο ανανάς είναι το νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο - Στολίστε τον (pics)

Το νέο trend στη διακόσμηση, με πολλούς υποστηρικτές, είναι ο στολισμός του ανανά, αντί για χριστουγεννιάτικο δέντρο! Αν σας αρέσει ως ιδέα, σας έχουμε προτάσεις, που θα σας ενθουσιάσουν.

Ο ανανάς είναι το νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο - Στολίστε τον (pics)

Τα Χριστούγεννα στολίζουμε, παραδοσιακά το δέντρο ή καραβάκι, όπως επιτάσσει η ελληνική παράδοση. Ωστόσο, οι πιο προχωρημένοι στη διακόσμηση, τα Χριστούγεννα στολίζουν… ανανά! Είναι το νέο απόλυτο χριστουγεννιάτικο trend, και αν κρίνουμε από μία σύντομη περιήγηση στο διαδίκτυο, έχει βρει με ενθουσιασμό, πολλούς υποστηρικτές!

ananas stolismos

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και οι περισσότεροι ξεκινούν το στολισμό του σπιτιού. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο παίρνει τη θέση που του αναλογεί, αφού είναι το βασικό κομμάτι στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Αν θέλετε, όμως, να δώσετε μία διαφορετική νότα στο φετινό σας στολισμό, ο ανανάς, είναι η νέα τάση.

ananas stolismos



Στολίστε το εξωτικό φρούτο και κάντε τη διαφορά. Δώστε μία πιο… τροπική νότα, στη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα. Στο πώς θα στολίσετε το μικρό σας ανανά, δεν υπάρχει περιορισμός. Μπορείτε να το κάνετε, όπως σας αρέσει. Απαραίτητα, βέβαια, είναι τα φωτάκια και από εκεί και πέρα, μπορείτε να τον στολίσετε, σύμφωνα με τα γούστα και τη διάθεσή σας.

anana stolisa

Παρακάτω, ακολουθούν κάποιες ιδέες, που ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο, μας άρεσαν πολύ και λέμε να τις ακολουθήσουμε. Γιατί, όχι; Ένας στολισμένος ανανάς στο μπουφέ του σαλονιού, δίνει μία διαφορετική νότα.

Διαβάστε επίσης

13 ιδέες για να στολίσετε γιορτινά το σπίτι σας

Εξήντα οκτώ κορυφαίες ιδέες για να στολίσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Deco: 20+1 χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διακοσμήσετε τα τραπεζάκια σαλονιού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved