Θυμόσαστε τη μαμά με τις «μέλισσες»;-Δείτε την δυσάρεστη τροπή της εγκυμοσύνης της

Θυμάστε την έγκυο γυναίκα που πόζαρε καλυμμένη με 20.000 μέλισσες και που σόκαρε το διαδίκτυο;

Θυμόσαστε τη μαμά με τις «μέλισσες»;-Δείτε την δυσάρεστη τροπή της εγκυμοσύνης της

Η εγκυμοσύνη της δεν είχε αίσιο τέλος!

Οι φωτογραφίες της μαμάς από το Οχάιο, έγιναν viral καθώς ήταν από τις πιο περίεργες και τρελές φωτογραφίσεις που είχαμε δει ποτέ και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! Η κατάλληξη όμως, δεν ήταν η ευχάριστη, μιας και το μωρό της γεννήθηκε άψυχο.

«Χθες το βράδυ έπρεπε να αποχαιρετήσουμε το σώμα της για πάντα», είπε η 33χρονη Emily Mueller, που αποκάλυψε τα τραγικά νέα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου. «Το μωρό μας πέθανε. Το μωρό μας ποτέ ξανά δεν θα είναι μαζί μας!».

Η Mueller είχε ακόμη μια εβδομάδα να συμπληρώσει για την πιθανή ημερομηνία τοκετού, όταν παρατήρησε ότι οι κινήσεις του μωρού της, είχαν αλλάξει. «Είπα στον εαυτό μου ότι κοιμάται», έγραψε αλλά στις 2.30 μ.μ η νεαρή μητέρα ξύπνησε μέσα σε πανικό.

mama me melisses 3

Εκείνο το πρωινό, η μελισσοκόμος και ο σύζυγός της Ryan Mueller, κατευθύνθηκαν προς το μαιευτήριο.

«Πίστευα ότι θα επιστρέφαμε στο σπίτι με ένα χαμόγελο και ότι θα μας έλεγαν απλά να περιμένουμε μέχρι να γεννηθεί η γλυκιά μου Emersy», συνέχισε η Mueller εξηγώντας ότι οι νοσοκόμες, δυσκολευόντουσαν να βρουν καρδιακό παλμό. «Την κουνούσαν, πρόσθεταν περισσότερο τζελ, την κουνούσαν ξανά... Προσπαθούσαν!».

Η μικρούλα Emersyn απεβίωσε.

«Δεν μπορώ και δεν θέλω να εξηγήσω το πώς νιώθω! Να γυρίζεις στον άνδρα σου και να τον βλέπεις να πεθαίνει εσωτερικά. Να το βλέπεις αδύναμο... ο πόνος είναι απερίγραπτος. Μακάρι να μπορούσα να σβήσω από τη μνήμη μου το μαύρο στο μόνιτορ και την χωρίς χτύπο καρδιά.»

Στο post της η 33χρονη αναφέρει ότι έστειλε τον πλακούντα για εξετάσεις, αλλά έχει ένα προαίσθημα ότι η κόρη της Emersyn, πέθανε από διαταραχή της πήξης του αίματος κάτι που έχει προκαλέσει το θάνατο και σε άλλα μέλη της οικογένειάς της που υπέφεραν από αποβολές.

«Ευχαριστώ όλους όσους μου τηλεφωνήσατε και μου στείλατε μηνύματα».

Στο τέλος του μηνύματός της η Mueller, διαβεβαίωσε τους ανθρώπους που την ακολουθούν, ότι η φωτογραφία με τις μέλισσες τραβήχτηκε στις 28 Αύγουστο και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το θάνατο της Emersyn στις 11 Νοεμβρίου. «Αυτό ειναι το τρίτο μου παιδί που απέκτησα ως μελισσοκόμος. Οι μέλισσες δεν προκαλούν θάνατο εμβρύου!».

Διαβάστε επίσης:
Παρένθετη μητέρα κυοφορούσε το παιδί της. Τώρα παρακολουθεί τη γέννησή του και ξεσπά σε κλάματα
Έγκυος γυναίκα ποζάρει καλυμμένη από 20.000 μέλισσες και σοκάρει το Διαδίκτυο
Ούτε που φαντάζεστε τι συνέβη σε αυτή τη μαμά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης (vid)
Φωτογράφισε η ίδια τη γέννηση του μωρού της-Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό (φωτό)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved