Φτιάξτε το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο, σύμφωνα με τις φετινές τάσεις

Μήπως, ήρθε η ώρα και για εσένα να αλλάξεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Βαρέθηκες τα παλιά στολίδια και θέλεις καινούργια;

Φτιάξτε το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο, σύμφωνα με τις φετινές τάσεις

Και ο στολισμός των χριστουγεννιάτικων δέντρων έχει τάσεις κι εμείς μαζέψαμε όσες κυκλοφορούν στις σελίδες κορυφαίων περιοδικών και sites διακόσμησης και σου τις παρουσιάζουμε.

Αν και θέλουμε, σχεδόν ένα μήνα για τα Χριστούγεννα και ήδη έχουμε ξεκινήσει το στολισμό. Και το δέντρο είναι το βασικό χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό σε ένα σπίτι. Είναι επίσης και εκείνο που βάζεις όλη σου τη φαντασία για να το στολίσεις, που αντικατοπτρίζει τη διάθεση σου, το γούστο το δικό σου, αλλά και της οικογένειας. Αν έχεις, δε, παιδιά, ο στολισμός του παίρνει ένα πιο παιδικό ύφος, με τα παιγνίδια να αντικαθιστούν τις κλασικές μπάλες. Εξάλλου, στο στολισμό του δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος. Φαντασία και καλή διάθεση, που ούτως ή άλλως τα Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι, έχουμε, χρειάζεται.

Υπάρχουν, όμως, και πολλές ιδέες, τις οποίες μπορείτε να υιοθετήσετε στο στολισμό. Παρακάτω ακολουθούν οι τάσεις που κυκλοφορούν στις σελίδες περιοδικών και sites διακόσμησης, για τα Χριστούγεννα 2017.

Christmas Decoration Trends 2017 9 1

Το μωβ, το λιλά, το φούξια είναι από τα χρώματά που κυριαρχούν στα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και στολίστε με αυτό το δέντρο. Μάλιστα, το λιλά και το έντονο μωβ, κάνουν μία ωραία αντίθεση με το λευκό δέντρο.

Christmas Decoration Trends 2017 4 2

Οι μεγάλες γιρλάντες είναι φέτος τάση. Αν τις προτιμήσετε, επιλέξτε μικρότερες μπάλες για να γίνει μία ωραία αντίθεση.

xristoygenitiko dentro 1

Τα πολύχρωμα στολίδια ήταν πάντα μόδα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οπότε, βάλτε όσο χρώμα θέλετε. Αρκεί να υπάρχει μία σχετική αρμονία

xristoygenitiko dentro 11

Αν έχετε παιδί, στολίστε με παιδικά παιχνίδια. Ξύλινα στρατιωτάκια, Άγιους Βασίληδες, ελαφάκια και ο, τι άλλο βρείτε. Θα ξετρελαθούν και το δέντρο σας θα μοιάζει σαν βγαλμένο από σελίδες παιδικών παραμυθιών!

Δείτε παρκάτω περισσότερες ιδέες από το www.pouted.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved