Θα γίνουν γονείς: Δημοσίευσαν για πρώτη φορά βίντεο με το υπερηχογράφημα του μωρού στο Instagram

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Θα γίνουν γονείς: Δημοσίευσαν για πρώτη φορά βίντεο με το υπερηχογράφημα του μωρού στο Instagram

Ο γνωστός τραγουδιστής και η ηθοποιός σύζυγός του θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους.

Τόσο ο ίδιος ο τραγουδιστής, όσο και η διάσημη ηθοποιός σύζυγός του, δημοσίευσαν βίντεο από τη στιγμή που βλέπουν στο μόνιτορ του υπερηχογραφήματος το μωράκι τους.

neyo xana mpampas 4



Ο 38χρονος σταρ σχολίασε κάτω από το βίντεο, «Ορκίζεται ότι είναι κορίτσι...», ενώ η σύζυγός του που δημοσίευσε το ίδιο βίντεο στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στα social media έγραψε, «Είναι πραγματικά απίστευτη η εμπειρία και η ευλογία να κυοφορείς ένα παιδί. Το μικρό μας βατομουράκι έχει χέρια και πόδια τώρα πια ενώ η καρδιά του χτυπά σαν τρελή. 8η εβδομάδα εγκυμοσύνης. Ειλικρινά θα είμαι χαρούμενη είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι θέλω να είναι υγιές... αλλά η μαμά μπορεί να ελπίζει για ένα κορίτσι...».



Ο τραγουδιστής είχε ανακοινώσει τον Οκτώβριο ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς, σχολιάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, «Δεν κάναμε σχέδια για εσένα αλλά είσαι σχέδιο του Θεού και σε ευχαριστώ που μας διάλεξες για να είμαστε οι γονείς σου».

Ο Neyo παντρεύτηκε με την Crystal Smith στις 20 Φεβρουαρίου 2016 και τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου γεννήθηκε ο γιος τους Shaffer Chimere Smith Jr. Για τον NeYo όμως αυτό ειναι το τρίτο του παιδί. Έχει ακόμη δύο παιδιά από τη σχέση του με τη Monyetta Shaw. Έναν γιο, τον Mason Evan Smith, 6 ετών και μια κόρη, τη Madilyn Grace Smith, που γεννήθηκε πρόωρα στις 12 Νοεμβρίου 2010 και που τώρα είναι 7 ετών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved