Γνωστός αθλητής μετά τη νίκη της ομάδας του ανακοίνωσε το τραγικό νέο για το μωρό του

«Αφήστε μας να πενθήσουμε!»

Γνωστός αθλητής μετά τη νίκη της ομάδας του ανακοίνωσε το τραγικό νέο για το μωρό του

Μετά το παιχνίδι της Κυριακής και τη νίκη της ομάδας του, που μάλιστα ο ίδιος υπήρξε πρώτος σκόρερ, ανακοίνωσε τα τραγικά νέα για το μωρό του και την κατάληξη της εγκυμοσύνης της συζύγου του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που προσευχήθηκαν για τη σύζυγό μου και εμένα κατά τη διάρκεια αυτής της εγκυμοσύνης. Δυστυχώς χάσαμε το μικρό μας αγόρι μετά από επιπλοκές. Αναγκαστήκαμε να προβούμε σε προγραμματισμένο τοκετό ώστε να γεννηθεί πρόωρα. Αν και είμαστε συντετριμμένοι, είμαι ευγνώμων για την εμπειρία και και ευγνώμων που ο Θεός με ευλόγησε με αυτή τη γυναίκα. Ο πόνος (φυσικός, ψυχικός και συναισθηματικός) που πέρασε είναι απίστευτος. Παρακαλώ προσευχηθείτε για την οικογένειά μου!».



Με αυτό το μήνυμα ο Marquise Goodwin συνόδευσε την ασπρόμαυρη φωτογραφία του πρόωρου γιου του, μάλιστα λίγες μέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας (17 Νοεμβρίου).

Μήνυμα όμως και φωτογραφία, δημοσίευσε και η σύζυγος του αθλητή Morgan.

«Όλη αυτή η εβδομάδα ήταν αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη για εμένα και τον σύζυγό μου. Παλεύαμε να κρατηθεί υγιές το μωρό μας μέσα στον σάκο. Ωστόσο, ο Θεός είχε άλλα σχέδια για εμάς. Σήμερα, έπρεπε να γεννήσω το πολύτιμο αγοράκι μου νωρίς το πρωί με πρόκληση τοκετού. Παρά την απώλειά μας, ο σύζυγός μου συμμετείχε στο παιχνίδι και σκόραρε για τον γιο μας. Είχαμε ένα υπέροχο παιχνίδι σήμερα. Εκτιμώ όλους όσους προσευχήθηκαν για εμάς και που συνεχώς τηλεφωνούσαν για να δουν πώς είμαστε. Αυτό ήταν πραγματικά μια απίστευτη και συνάμα τραγική εμπειρία. Αλλά είναι όλα καλά. Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε και δεν θα τα παρατήσουμε ό,τι και αν έχει προγραμματίσει για εμάς ο Θεός. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι όλα τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, ακόμη και αν συνεχώς επαναλαμβάνουμε την ίδια ερώτηση στον εαυτό μας «Γιατί Θεέ μου». Η πίστη μας είναι δυνατή. Απλά θα ήθελα να μας αφήσετε να πενθήσουμε και να μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!».



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved