Για τη φροντίδα του μωρού μας!

Η αγωνία της κάθε γυναίκας που γίνεται μαμά είναι καταρχήν να είναι το μωρό της υγιές. Λίγο πριν γεννήσει φροντίζει να ετοιμάσει όλα όσα χρειάζεται εκείνη και το μωρό της.

Για τη φροντίδα του μωρού μας!

Πέρασα από αυτή τη διαδικασία δύο φορές. Από τη μια τα άγχη λίγο πριν τον τοκετό κορυφώθηκαν (κάνε Θεέ μου να πάνε όλα καλά), από την άλλη η προετοιμασία είχε μια γλυκιά ανυπομονησία.

Τι μπιμπερό να πάρω; Πλαστικά ή γυάλινα; Οι πιπίλες θα είναι από σιλικόνη ή από καουτσούκ; Με τι θα του κόβω τα νυχάκια; Με ψαλίδι ή νυχοκόπτη και ένα σωρό απορίες που έχει κυρίως μια άπειρη μαμά.

Και κάπου εκεί εμφανίζεται η Philips Avent σαν απομηχανής Θεός και σου λύνει μεμιάς όλες τις απορίες. Βλέποντας τη βρεφική σειρά της στα διάφορα καταστήματα βρεφικών ειδών, σε κερδίζει αμέσως με το σύγχρονο design και την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της.

philips 1

Σε ό,τι αφορά τη φροντίδα του μωρού (χτένισμα, κόψιμο νυχιών, βούρτσισμα μαλλιών κλπ) η Philips Avent προσφέρει το σετ βρεφικής περιποίησης που περιλαμβάνει ψηφιακό θερμόμετρο επαγγελματικής ακριβείας, ρινικό πουάρ με μαλακό και εύκαμπτο άκρο για την απόφραξη της βουλωμένης μυτούλας, οδοντόβουρτσα δακτύλου, σετ περιποίησης νυχιών με 3 λίμες, νυχοκόπτη και ψαλιδάκι και σετ περιποίησης μαλλιών με μια μαλακή βούρτσα και χτένα. Όλα αυτά μέσα σε θήκη μικρού μεγέθους με τσέπες οργάνωσης για να την παίρνετε μαζί σας παντού.

philips 2



Μπιμπερό: Μεγάλη συζήτηση μπορεί να γίνει γύρω από αυτή τη λέξη που δεν αφορά μόνο τις μαμάδες που δεν κατάφεραν να θηλάσουν τα μωρά τους, αλλά και αυτές που θηλάζουν και αποθηκεύουν το γάλα τους, ή ακόμα και αυτές που δεν επέλεξαν τον αποκλειστικό θηλασμό. Τα μπιμπερό της Philips Avent έχουν φυσικό κράτημα χάρη στη φαρδιά θηλή, που μοιάζει με αυτή του γυναικείου στήθους, και επιτρέπει στο μωρό να την «πιάσει» φυσικά, όπως συμβαίνει στον θηλασμό. Χάρη στην πρωτοποριακή διπλή βαλβίδα, ο αέρας διοχετεύεται στο μπιμπερό και όχι στην κοιλιά του μωρού, οπότε υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες το μωρό να παρουσιάσει κολικούς. Προσφέρει ευχάριστο τάισμα χάρη στα μοναδικά ατομικά πέταλα, που κάνουν τη θηλή εξαιρετικά απαλή και εύκαμπτη. Και το πιο σημαντικό: Αποστειρώνεται!

philips 5

Ο ηλεκτρικός θερμαντήρας μπιμπερό και βρεφικής τροφής διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες του γάλακτος και προσφέρει ασφαλές και ομοιόμορφο ζέσταμα χωρίς τον κίνδυνο της υπερθέρμανσης. Αν γίνατε για δεύτερη φορά μανούλα σίγουρα θα σας έχει τύχει στο παρελθόν να κάψετε το μωράκι σας γιατί δεν υπολογίσατε σωστά πόσο ζεστάνατε το γάλα του. Ο θερμαντήρας της Philips Avent διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα που ελέγχει τη θερμοκρασία του γάλακτος, εμποδίζοντας την υπερθέρμανση και τη δημιουργία καυτών σημείων που θα είναι επισφαλή για το μωρό σας. Μπορεί να ζεστάνει 150 ml γάλακτος μέσα σε 3 λεπτά ενώ αν θέλετε να ζεστάνετε περισσότερα ml διαθέτει πίνακα αναφοράς θέρμανσης για το χρόνο που απαιτείται ανάλογα με τα ml. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον θερμαντήρα και να επιλέξετε την ρύθμιση που επιθυμείτε γυρνώντας απλά τον διακόπτη και φυσικά διαθέτει λειτουργία απόψυξης για τις μανούλες που αποθηκεύουν το γάλα τους στην κατάψυξη. Εκτός από μπιμπερό, με τον θερμαντήρα της Philips Avent μπορείτε να ζεστάνετε ομοιόμορφα και τη βρεφική τροφή του μωρού σας.

philips 4

Τώρα δεν έχετε κανένα λόγο να αισθάνεστε άγχος για την επιλογή των αξεσουάρ και των προϊόντων που θα χρειαστείτε για τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού σας!

Έχετε τον καλύτερο σύμμαχο, την Philips Avent!

Καλή σας ημέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved