Μπαμπάδες κρατούν αγκαλιά τα παιδιά τους - Ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα (pics)

Η εικόνα μίας μαμάς με το παιδί της αγκαλιά είναι από τις ποιο τρυφερές στιγμές, που μπορεί να απαθανατίσει ο φακός. Εξίσου, τρυφερή είναι και η εικόνα ενός μπαμπά αγκαλιά με το παιδί του.

Μπαμπάδες κρατούν αγκαλιά τα παιδιά τους - Ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα (pics)

Αλήθεια, υπάρχει πιο γλυκιά εικόνα από έναν μπαμπά που κρατά αγκαλιά ένα μωρό; Ειδικά, ενός νέου μπαμπά, που η στοργή του προς το μωρό, περιπλέκεται γλυκά με το άγχος πώς να το πιάσει. Και ναι η στιγμή, ανάμεσα σε έναν μπαμπά και το παιδί του, είναι από εκείνες που συγκινούν τις γυναίκες. Γιατί, πόσες φορές δεν έχετε «συλλάβει» τον εαυτό σας να χαζεύει το σύζυγό σας, όταν είναι αγκαλιά με το παιδί;

Και πόσο υπέροχα νιώθετε για όλη αυτή τη στοργή και αγάπη, που του δείχνει. Για την τρυφερότητα του. Και είναι οι στιγμές εκείνες που αισθάνεστε περήφανες για την επιλογή σας, να γίνει αυτός ο άντρας, ο πατέρας του παιδιού σας.

Και είναι αυτή η αγκαλιά του πατέρα, που συναγωνίζεται εκείνη της μαμάς. Το έχετε διαπιστώσει από τη δική σας προσωπική εμπειρία και το επιβεβαιώνουν περίτρανα και οι παρακάτω φωτογραφίες μπαμπάδων με τα παιδιά τους.

πηγή: popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved