Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα, που προσπαθεί μάλιστα να κρύψει

Τα νέα εδώ και καιρό είναι γνωστά!

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα, που προσπαθεί μάλιστα να κρύψει

Ωστόσο, δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της. Με βελούδινο παλτό στην απόχρωση του μοβ εμφανίστηκε στους δρόμους της Santa Monica στην California, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, κρύβοντας σε όλη τη διάρκεια τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η 33χρονη έδειχνε να την ενοχλούν οι φωτογράφοι, ωστόσο η ίδια δεν μίλησε μαζί της, συνεχίζοντας τη βόλτα της και ρίχνοντάς τους μόνο, μερικά βλέμματα που έδειχναν την ενόχλησή της.

Η Khloe Kardashian, που ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της, κρατούσε συνεχώς κλεισμένο το παλτό της στη περιοχή της κοιλιά της και δεν το άφησε λεπτό.

Στις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη άρχισαν να κυκλοφορούν τα νέα της εγκυμοσύνης της. Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για εκείνη και τον σύντροφό της, Tristan Thompson. Οι δυο τους είναι μαζί από τον Σεπτέμβρη του 2016.

Η Khloe, δεν είναι η μόνη Kardashian που περιμένει να γίνει μαμά. Η Kim Kardashian περιμένει το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας που όπως ακούγεται θα είναι κορίτσι και η Kylie Jenner είναι έγκυος με το πρώτο της παιδί που επίσης, σύμφωνα με πηγές θα είναι κορίτσι.

Οι τηλεθεατές και φανατικοί θαυμαστές τους, περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τον νέο κύκλο του ριάλιτι σόου όπου συμμετέχουν, καθώς όλα θα αποκαλυφθούν.

Δείτε τις φωτογραφίες της Khloe στην παρακάτω gallery!

πηγή: usmagazine.com

Διαβάστε επίσης:
Khloe Kardashian: Μαθεύτηκε το φύλο του μωρού που περιμένει! Θα αποκτήσει...
Khloe Kardashian: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved