Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση TERATA the musical! στο Σύγχρονο Θέατρο (pics+vid)

Στην Τερατοχωματερή … και στο Σύγχρονο Θέατρο το θέατρο απογειώνεται!

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση TERATA the musical! στο Σύγχρονο Θέατρο (pics+vid)

Εξαιρετικές ερμηνείες, μεταμορφώσεις, έξυπνοι διάλογοι, κοστούμια μοναδικά, χρώματα, μουσικές που τέρπουν, χιούμορ αλλά και μηνύματα για το περιβάλλον καταχειροκροτήθηκαν από το μεγάλο κοινό που κατέκλυσε το Σύγχρονο Θέατρο στην επίσημη πρεμιέρα της νέας παράστασης του Γιώργου Θεοφάνους TERATA the musical! στο Σύγχρονο Θέατρο, σε σκηνοθεσία – χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού.

Πρόκειται για μια ευφάνταστη μοναδική στο είδος της παράσταση με πολλές εκπλήξεις κι ανατροπές. Από την είσοδο του θεάτρου έως τη σκηνή και την πλατεία τα

TERATA the musical!

συναρπάζουν, ψυχαγωγούν διασκεδάζουν, εκπαιδεύουν.
Γιατι…

Mα μεγάλη ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών, τραγουδιστών χορευτών και μουσικών μέσα στο φαντασμαγορικό σκηνικό και τα υπέροχα κοστούμια της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου, χάρη στην έμπειρη ματιά του σκηνοθέτη – χορογράφου Φωκά Ευαγγελινού και τους φωτισμούς του εξαιρετικού Γιώργου Τέλλου, συνυπάρχουν για την μαγεία και την απόλαυση ενός παραμυθιού με μηνύματα για τον πλανήτη γη.



Ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε µια σύγχρονη ιστορία με πρωταγωνιστές μεταλλαγμένα τέρατα τα οποία ζουν κάτω από την γη, στην Χωµατοτερατερή, μετά τον τελευταίο πόλεμο µε τους ανθρώπους για το νερό. Τα δικά του TERATA μας προσκάλεσαν σε μια γιορτή γνώσης και σκέψης για το μέλλον του πλανήτη με τρόπο κατανοητό και διασκεδαστικό.

Ανάμεσά στους φίλους και συνεργάτες που ήρθαν να την απολαύσουν βρέθηκαν και: ο Θανάσης Αλευράς, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νάσος Γαλακτερός με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Στέλλα Γεωργιάδου, η Ευριδίκη, η Άντζελα Ευριπίδη, ο Παντελής Καναράκης, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο Γιώργος Καραμέρος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Ηλίας Κοκοτός, η Νάντια Κοντογιώργη, η Βίβιαν Κοντομάρη, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Ελένη Κρίτα, η Κρυσταλλία, η Idra Kayne, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Λήδα Ματσάγγου, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Εριέττα Μουτούση, ο Άγγελος Μπασινάς με τη σύζυγό του Βιβή, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, η Julie Massino, η Βάσω Νικοπολίδη, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Μιχάλης Ρέππας, ο Ρένος Ρώτας, η Ευγενία Σαμαρά, η Θεοδώρα Σιάρκου, ο Ίαν Στρατής, η Τζώρτζια, η Τάνια Τρύπη, οι TAG, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και πολλοί άλλοι.

Η ΤΕΡΑΤΟΠΑΡΕΑ
Αλίκη Αβδελοπούλου
Γιώργος Γιαννίμπας
Ίρις Γουργιώτου
Πέτρος Ιωάννου
Στράτος Λύκος
Ελίνα Μάλαμα
Νία Μπαλάφα
Χρήστος Νικολάου
Άλεξ Οικονόμου
Πάρης Πλάνετς
Άρης Πλασκασοβίτης
Μαριαλένα Ροζάκη
Κατερίνα Σούσουλα
Jerome Kaluta

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
viva.gr, artinfo.gr, 2109213310, 11876, Media Markt, Seven Spots, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
https://www.viva.gr/tickets/theater/sigxrono-theatro/terata-the-musical/
Στο ταμείο του θεάτρου: Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45,
Τηλέφωνο: 21 0346 4380 (Ώρες ταμείου: Καθημερινά 17.00 – 22.00)

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Σάββατο 14.30 - Κυριακή 11.30 και 14.30

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved