Αυτά τα παιδιά έκαναν την πρώτη τους φωτογράφιση γάμου και το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό! (pics)

Οι φωτογράφοι Breana και Bria, αποφάσισαν να ενώσουν το πάθος τους για τις φωτογραφίες και την αγάπη που έχουν για τα παιδιά τους.

Αυτά τα παιδιά έκαναν την πρώτη τους φωτογράφιση γάμου και το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό! (pics)

Φωτογράφισαν τη μικρή Ella και τον μικρό Sullivan, σε μια υπέροχη φωτογράφιση γάμου, όπου ο Sullivan έχει το ρόλο του γαμπρού και η Ella της νύφης.

«Οι καλές στιγμές ποτέ δεν τελειώνουν όταν παίζουμε και υποκρινόμαστε!», αυτός ήταν ο τίτλος που διάλεξε η Ella για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Μια φίλη μου που επίσης είναι φωτογράφος, έχει έναν αξιολάτρευτο γιο και είχαμε αυτή την τρελή ιδέα. Θέλαμε να οργανώσουμε έναν mini γάμο και φυσικά τα καταφέραμε. Αφήσαμε αυτά τα δύο παιδιά να υποδυθούν ότι παντρεύονται και πιστεύω ότι το διασκέδασαν περισσότερο από τις μαμάδες τους».

gamos paidion 10

Αυτή η ιδέα ήρθε όταν μια μέρα άρχισαν να θυμούνται τι τους άρεσε να κάνουν όταν ήταν στην ηλικία των παιδιών τους. «Σαν παιδί, ένα από τα πράγματα που ου άρεσε να κάνω ήταν να ντύνομαι με διάφορα ρούχα. Συγκεκριμένα μου άρεσε ό,τιδήποτε ήταν άσπρο γιατί προσποιούμουν ότι παντρευόμουν. Και τώρα που μεγάλωσα, είμαι παντρεμένη και έχω μια κόρη που της αρέσει να παίζει το ίδιο παιχνίδι!», πρόσθεσε.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν ξετρελάνει το διαδίκτυο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved