Διάσημες Ελληνίδες και ξένες μαμάδες που θήλασαν δημόσια

Με τα μωρά τους αγκαλιά και θηλάζοντας τα, όλο και περισσότερες διάσημες μανούλες, στέλνουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα για το μητρικό θηλασμό, σε δημόσιους χώρους.

Διάσημες Ελληνίδες και ξένες μαμάδες που θήλασαν δημόσια

Διάσημες μαμάδες τόσο από την ελληνική, όσο και από την ξένη showbiz δηλώνουν υπέρμαχες του δημόσιου θηλασμού και δε διστάζουν να θηλάσουν τα μωρά τους, σε δημόσιους χώρους. Εν ώρα εργασίας, σε εμπορικά κέντρα, σε πάρκα, στο σπίτι τους, ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media, οι θηλάζουσες μαμάδες υπερασπίζονται το δικαίωμα των παιδιών τους να μην ταΐζονται εντός των τειχών του σπιτιού, αλλά και οι ίδιες να απολαμβάνουν τις ίδιες δραστηριότητες και την καθημερινότητα, όπως όλες οι γυναίκες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο κόσμος επιβράβευσε τις διάσημες μαμάδες για το γεγονός ότι θηλάζουν τα μωρά τους, χωρίς να καταφεύγουν στην εύκολη λύση του ξένου γάλατος και του μπιμπερό. Υπήρξαν, όμως, και περιπτώσεις που οι θηλάζουσες μαμάδες, αν και διάσημες, δέχτηκαν επίθεση από τον κόσμο. Για παράδειγμα είχε γίνει χαμός στα social media με τις φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει τα μοντέλα Zizel και Miranda Kerr, όπου θήλαζαν τα μωρά τους εν ώρα εργασίας. Αλλά και επί ελληνικού εδάφους, πριν λίγα χρόνια, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη είχε δεχτεί έντονες παρατηρήσεις, όταν θήλασε την κόρη της, σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ξεσηκώνοντας, όμως, θύελλα αντιδράσεων, ενώ πολλοί είχαν ταχθεί με το μέρος της.

Ας δούμε, λοιπόν, τις διάσημες μαμάς, υπέρμαχες του δημόσιου θηλασμού

Διαβάστε επίσης

Διάσημη μαμά θηλάζει την 3 ετών κόρη της και διχάζει τους θαυμαστές της

Τι και αν η κόρη της είναι 16 μηνών... η διάσημη μαμά τη θηλάζει ακόμη! (εικόνα)

Γνωστή τραγουδίστρια θηλάζει το γιο της στο πάρκο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved