Χρήστος Βασιλόπουλος: Δείτε τον με την κούκλα μικρή του ανιψιά (pic)

Τα τελευταία χρόνια ο γνωστός ηθοποιός ζει και εργάζεται στην Αμερική και το Hollywood, κυνηγώντας το όνειρό του.

Χρήστος Βασιλόπουλος: Δείτε τον με την κούκλα μικρή του ανιψιά (pic)

Πριν προλάβετε να σκεφτείτε το ο,τιδήποτε σχετικά με αυτό το «κυνηγά το όνειρό του», να σας πούμε ότι όλα πάνε πάρα πολύ καλά στη ζωή του τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και προσωπικό! Μάλιστα, φέτος πρωταγωνιστεί στην αμερικανική σειρά «The Last Ship» κάτι που δείχνει καθημερινά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει από τα γυρίσματα.

Αυτή που ξεχώρισε όμως, ήταν η τελευταία του ανάρτηση τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου. Μπορεί στις φωτογραφίες των γυρισμάτων να δείχνει «σκληρός» και «άγριος» αλλά στη φωτογραφία με τη μικρή και πολυαγαπημένη του ανιψιά, είναι ο θείος που κάθε ανιψιά θα ήθελε να έχει.

Με αφορμή τα γενέθλια της μικρούλας, ο Χρήστος Βασιλόπουλος δημοσίευσε φωτογραφία του μαζί με την Ηλέκτρα. Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε εκτός από το τεράστιο χαμόγελό του, λάμπουν και τα μάτια του από ευτυχία που την κρατά στην αγκαλιά του.



«Ευτυχισμένα γενέθλια σε αυτό το όμορφο μικρό "μαϊμουδάκι" Elle Gaitanes. Ο θείος Χρήστος σου εύχεται υγεία, αγάπη και επιτυχία μικρό μονοκεράκι!». σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να ευχηθούν για τη μικρή του ανιψιά!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο θείος Chris (aka Χρήστος Βασιλόπουλος) στο Instagram, στην παρακάτω gallery!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved