Υπέροχες φωτογραφίες δημόσιου θηλασμού που σπάνε τα ταμπού (pics)

Ο θηλασμός δεν είναι εύκολος και δεν αγκαλιάζεται πάντα από τους γύρω μας.

Υπέροχες φωτογραφίες δημόσιου θηλασμού που σπάνε τα ταμπού (pics)

Αλλά αυτές οι ισχυρές, όμορφες και μερικές φορές περίεργες εικόνες γυναικών που θηλάζουν τα μωρά τους αποδεικνύουν τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την αγάπη που έχουν όλες οι μητέρες σε ολόκληρο τον κόσμο για τα νεογέννητά τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο δημόσιος θηλασμός έχει κριθεί. Κάποιοι θεωρούν ακόμη ταμπού, μια γυναίκα να θηλάζει το παιδί της σε ένα καφέ, στο πάρκο ή στο εμπορικό κέντρο. Πολλές μαμάδες, δίχως να τις νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια φωτογραφήθηκαν θηλάζοντας δημόσια τα παιδιά τους. Εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σας τις παρουσιάζουμε με αφορμή την Εβδομάδα θηλασμού.

Η νύφη που θηλάζει

thilasmos nifi

Αυτή η όμορφη νύφη, κατά τη διάρκεια του γάμου της θήλασε το μικρό της αγοράκι. ο φωτογράφος απαθανάτισε τη μοναδική αυτή στιγμή και δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media σχολιάζοντας: «Ήμουν βέβαιος ότι οι άνθρωποι θα έβρισκαν αυτή τη φωτογραφία τόσο όμορφη και τρυφερή όσο τη βρήκα και εγώ!».

Δέκα μαμάδες θηλάζουν δημόσια τα παιδιά τους με Σύνδρομο Down

paidia me sindromo down

Όπως όλες οι μαμάδες γνωρίζουν, ο θηλασμός δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κάποιες μαμάδες έχουν γάλα και κάποιες άλλες όχι. Κάποια παιδιά είναι εύκολα στο φαγητό τους και κάποια άλλα όχι. Φανταστείτε λοιπόν πόσο δύσκολο είναι και για τα παιδιά που γεννιούνται με Σύνδρομο Down.

Θηλασμός στο χώρο εργασίας

the walking dead thilasmos

Η Christian Serratos, η ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά The Walking Dead, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία της που τη δείχνει να θηλάζει την κόρη της, σχολιάζοντας: «Αυτό είναι το κορμί μου και η σελίδα μου. Έτσι θα δημοσιεύω ό,τι θέλω, όποτε θέλω. Αυτοί που δεν το εγκρίνουν μπορούν να αποχωρήσουν!». Τα πάνω από 200.000 likes που μάζεψε η φωτογραφία της φαίνεται ότι πολύ λίγοι είναι εκείνοι που δεν συμφωνούν.

Η multitasking μαμά

multitasking mama thilasmos

Όταν η Maya Norderstrasse, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αυτή τη φωτογραφία, αμέσως τα σχόλια έπεσαν βροχή. Στη φωτογραφία θηλάζει τη μικρότερη κόρη της, ενώ ταΐζει με το μπιμπερό τη μεγαλύτερη. «Το να τις ταΐζω, είναι υπέροχο! Δεν ξέρω για το δικό σας ταξίδι, αλλά μπορώ να σας πω, πώς οποιαδήποτε και αν είναι η απόφασή σας, να μη νιώθετε ενοχές ή ανίκανη. Ποτέ! Απλά αγαπήστε τα όσο μπορείτε. Όπως και αν ταΐζετε τα παιδιά σας, είναι δύσκολο να είσαι μητέρα, έτσι ας υποστηρίξουμε η μία την άλλη!».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Διαβάστε επίσης:
Η στιγμή που μια μαμά ταΐζει το μωρό της είναι μαγική: Φωτογραφίες που το αποδεικνύουν
Φανταστικό! Μαμάδες σε κάθε γωνία της γης θηλάζουν τα μωρά τους και ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved