Angelina Jolie: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της, μετά το χωρισμό της με τον Brad Pitt

Ο χωρισμός της πάει, τελικά; Όταν έχεις υπάρξει φαν του πρώην ζεύγους, δεν είναι εύκολο να το παραδεχτείς, αλλά όπως φαίνεται, ο χωρισμός της Angelina Jolie από τον Brad Pitt, ως προς την εμφάνιση, της έκανε καλό.

Angelina Jolie: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της, μετά το χωρισμό της με τον Brad Pitt

Η ίδια σε συνεντεύξεις της έχει παραδεχτεί ότι μετά το χωρισμό της με τον Brad Pitt, πέρασε πολύ δύσκολα και τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε φάση «ανάρρωσης», όπου προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Γιατί μπορεί να ήταν δική της απόφαση να χωρίσουν, όμως, η αλλαγή αυτή τής ήταν δύσκολη.
Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό – κι ενώ τα δημοσιεύματα πότε την σμίγουν με τον Pitt και πότε εκείνον τον «δεσμεύουν» με νεαρές ηθοποιούς - η Angelina Jolie δείχνει να είναι στα καλύτερά της. Και αυτό αντικατοπτρίζεται στην εμφάνιση της. Μέσα στο 2017, αλλά κυρίως τους τελευταίους μήνες, έχει πραγματοποιήσει τις καλύτερες στιλιστικά εμφανίσεις και κορυφαία περιοδικά και sites μόδας, την έχουν κατατάξει στα fashion icons της χρονιάς.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις επίσημες εμφανίσεις της, σε πρεμιέρες και κόκκινα χάλια, που ούτως η άλως η Jolie ήταν από τις πιο κομψές κι εντυπωσιακές παρουσίες. Αλλά και στις ανεπίσημες εμφανίσεις της, όπου ο φακός την έχει απαθανατίσει σε πραγματικά σικάτες στιγμές.

Τελευταία, ήταν εμφάνιση της με μαύρη pencil φούστα και λευκό πουκάμισο, παραδίδοντας μαθήματα στυλ και κομψότητας. Επίσης, έχουμε να τονίσουμε, ότι έχει πάρει και κάποια κιλά, και η εικόνα της δεν έχει σχέση με εκείνη την αποστεωμένη, των τελευταίων χρόνων.


Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις της Angelina Jolie μέσα στο 2017

Διαβάστε επίσης

Angelina Jolie: Πιο λαμπερή από ποτέ σε βόλτα με τα δίδυμα Viviane και Knox στο Λονδίνο

Κάντο όπως οι stars: 20 επώνυμες μαμάδες με σύνολα που έκλεψαν την παράσταση!

Shiloh Jolie - Pitt: Όσο μεγαλώνει είναι ολόιδια ο μπαμπάς της (photos)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved