To Hollywood γιορτάζει το Halloween! Οι στολές που έχουν φορέσει μέχρι στιγμής παιδιά και γονείς

Το Hollywood έχει φορέσει τα γιορτινά του και οι διάσημοι γονείς καθημερινά δημοσιεύουν φωτογραφίες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

To Hollywood γιορτάζει το Halloween! Οι στολές που έχουν φορέσει μέχρι στιγμής παιδιά και γονείς

Διάσημες μαμάδες όπως η Christina Milian, η Peta Murgatroyd, η Jordana Brewster και η οικογένεια Van Der Beek Brood είναι μόνο λίγοι από εκείνους που έχουν δημοσιεύσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, φωτογραφίες με τις μεταμφιέσεις τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλους τους διάσημους γονείς και τα παιδιά τους, πώς έχουν μασκαρευτεί μέχρι στιγμής για να γιορτάσουν το Halloween. Δείτε τους παρακάτω.

Οικογένεια Van Der Beek Brood

james van der beek

Τα παιδιά του James Van Der Beek που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά, Dawson's Creek, είναι αξιολάτρευτα μέσα στα αποκριάτικα κοστούμια τους!

Ike Barinholtz

ike barinholtz

Μαζί με τη σύζυγό του Erica Hanson και την κόρη του Foster ντυμένη ως νεράιδα, εμφανίστηκαν στο 2 ετήσιο Halloween Bash στην California.

Henley Hehner

jamie otis

H Jamie Otis δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία της κόρης της και της ανιψιάς της ως κολοκύθες.

Jaime King

jaime king

Η σταρ δημοσίευσε φωτογραφία της ίδιας, του συζύγου της και των παιδιών της, ως Power Rangers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε περισσότερους στην παρακάτω gallery:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved