Δέκα ιδέες για να κάνετε το σπίτι σας πιο όμορφο

Συχνά μια αλλαγή της θέσης ενός καναπέ ή ένα καινούργιο ριχτάρι αρκούν για να δώσουν μια νότα ανανέωσης στο σπίτι μας.

Δέκα ιδέες για να κάνετε το σπίτι σας πιο όμορφο

Ακόμα και λίγα φρέσκα λουλούδια σε ένα βάζο στο σαλόνι αλλάζουν την ψυχολογία μας και επιπλέον ομορφαίνουν το χώρο.

Επειδή δεν είναι εύκολο να μετακινούμε τα έπιπλα κάθε τρεις και λίγο,να αλλάζουμε κουρτίνες ή κάδρα, το buzzfeed.com συγκέντρωσε κάποιες προτάσεις για το πώς μπορούμε να ομορφύνουμε το χώρο μας με απλά πράγματα και μικρές παρεμβάσεις.

1.Εάν έχετε ένα σετ βαλίτσες ( ξέρετε τις κλασικές τετράγωνες χωρίς τα ροδάκια) μετατρέψτε τις σε ένα όμορφο τραπεζάκι ( κρεβατοκάμαρας ή χολ). Τοποθετείστε μερικά μπρονζέ αντικείμενα, ή απλά μερικά βιβλία και ένα φωτιστικό και είναι έτοιμο.

object 3

2. Γιατί να έχετε τα καλλυντικά και τα πινέλα σας σε ένα συρτάρι ή σε διάφορα νεσεσέρ; Αγοράστε ένα σετ σε ομοιόμορφο χρώμα και βάλτε τα στον πάγκο του μπάνιου σας.

object 4

3. Ενα τραπεζάκι από ξύλο, πάντα "ζεσταίνει" το χώρο.

object 5

4. Επειδή δεν είναι εύκολο ή βολικό να έχετε στο σπίτι σας φυτά εσωτερικού χώρου, υπάρχουν τεχνητά τα οποία προσθέτουν μια μικρή πινελιά πράσινου στο χώρο σας.

object 6

5. Εκτός από τις κλασικές κορνίζες, υπάρχει κι άλλος για να αναδείξετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, όπως αυτός που βλέπετε. Αν μη τι άλλο είναι πρωτότυπος.

object 1

6.Τα μικρά τραπεζάκια είναι πολύ βολικά και πρακτικά γιατί μεταφέρονται. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μια καλή ιδέας είναι ξύλο με μεταλλικά πόδια ( δεν φθείρονται ποτέ).

object 12

7. Την συλλογή σας από αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη ( πολύχρωμη ή μη ) μπορείτε να την εμφανίσετε στον τοίχο τον οποίο έχετε τοποθετήσει και ράφια. Είναι πολύ πρακτικό ειδικά αν δεν έχετε πολλά ντουλάπια.

object 7

8.Οι κορνίζες (μονόχρωμες ή μη, εξαρτάται από το χρώμα που είναι βαμμένος ο τοίχος σας) αλλάζει τελείως την όψη του σαλονιού ή του υπνοδωματίου σας.

object 8

9. Δεν χρειάζεται να πετάτε τα γυάλινα βάζα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύετε διάφορα πράγματα, από το βαμβάκι στο μπάνιο, μέχρι τα λαστιχάκια των παιδιών.

object 9

10. Αν σας αρέσουν τα φυτά εσωτερικού χώρου, επιλέξτε αυτά που είναι κατάλληλα για το χώρο σας και τοποθετήστε τις γλάστρες ή τα γλαστράκια σε μια κομψή βάση.

object 10
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved