Shiloh Jolie - Pitt: Όσο μεγαλώνει είναι ολόιδια ο μπαμπάς της (photos)

Πλέον, δεν έχουμε καμία αμφιβολία. Η Shiloh και ο Brad Pitt είναι σαν δυο σταγόνες νερό!

Shiloh Jolie - Pitt: Όσο μεγαλώνει είναι ολόιδια ο μπαμπάς της (photos)

Η 11χρονη βιολογική κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt, μπορεί να έχει πάρει τα χείλη της μαμάς της, όμως, σίγουρα είναι ολόιδια ο μπαμπάς της. Κάτι που είχαμε παρατηρήσει από τους πρώτους μήνες της ζωής της, αλλά μεγαλώνοντας η ομοιότητα ανάμεσα σε μπαμπά και κόρη είναι εκπληκτική.

shiloh1

Η Shiloh την περασμένη Παρασκευή (20/10) συνόδευσε – μαζί με την αδελφή της Zahara – την Angelina Jolie στην πρεμιέρα της ταινίας, The Breadwinner, στην οποία η διάσημη ηθοποιός είναι παραγωγός. Ήταν μία βραδιά για τα κορίτσια της οικογένειας (εκτός της μικρότερης, Vivienne, που έμεινε στο σπίτι με τους αδελφούς της), όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα. Η Angelina Jolie και η Zahara φαίνεται πώς απόλαυσαν την έξοδο τους, σε αντίθεση με τη Shiloh, η οποία έδειξε να δυσανασχετεί και να νιώθει άβολα με τα φλας να αστράφτουν πάνω τους, καθώς περπατούσαν στο κόκκινο χαλί.

Για την Angelina, αυτή ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά τις φήμες για νέα σχέση του Brad Pitt, με νεότατη ηθοποιό. Ωστόσο, η 42χρονη σταρ έδειχνε λαμπερή, όμορφη, ανανεωμένη και ευτυχισμένη, μέσα στη λευκή τουαλέτα κι έχοντας στο πλευρό τις μεγαλύτερες κόρες της. Η 12χρονη Zahara έχει γίνει, πλέον, μία όμορφη και κομψή νεαρή κοπέλα, δείχνοντας ιδιαίτερη αδυναμία στα λαμπερά φορέματα. Στην πρεμιέρα φορούσε ένα κομψό μαύρο φόρεμα, με μαύρα μποτάκια. Η αδελφή της, πάλι, γι ακόμη μία φορά επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και πραγματικά βλέποντας την, ήταν σα να είχες μπροστά σου τον Brad Pitt στην εφηβεία του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες μπαμπά και κόρης

Διαβάστε επίσης

Angelina Jolie-Brad Pitt: Τα έξι τους παιδιά μεγάλωσαν, πολύ (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved