Προσφορά του Κοινωνικού Πλυντηρίου Skip στα Παιδικά Χωριά SOS

Συμπληρώνοντας σχεδόν ένα χρόνο λειτουργίας, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip διευρύνει ακόμη περισσότερο την κοινωνική δράση του με μια μεγάλη προσφορά προς τα Παιδικά Χωριά SOS.

Προσφορά του Κοινωνικού Πλυντηρίου Skip  στα Παιδικά Χωριά SOS

Στόχος του Κοινωνικού Πλυντηρίου SKIP, που προσφέρει καθημερινά στους συμπολίτες μας ελεύθερη πρόσβαση στην καθαριότητα, είναι ακόμα περισσότερα χαρούμενα παιδιά με ρούχα καθαρά!

Έτσι, στις 5 Οκτωβρίου, η ομάδα του SKIP επισκέφθηκε τα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης για να προσφέρει απορρυπαντικά Skip για τις ανάγκες ενός ολόκληρου χρόνου καθώς και συσκευές πλυντηρίων ρούχων και για τα 4 Παιδικά Χωριά SOS που υπάρχουν στην Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο το Skip θέλησε να βοηθήσει το έργο και τους ανθρώπους των Παιδικών Χωριών SOS και να εξασφαλίσει καθαρά ρούχα για όλα τα παιδιά που μεγαλώνουν εκεί. Η προσφορά αυτή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής ενέργειας «Βάλε την αγάπη στο πρόγραμμα» με την συμμετοχή και των καταναλωτών των καταστημάτων Σκλαβενίτης.

H κα Μαρία Μανιάτη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας των Παιδικών Χωριών SOS, ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά του Κοινωνικού Πλυντηρίου Skip, τονίζοντας ότι: «Τα τελευταία χρόνια η Unilever με κάθε ευκαιρία αγκαλιάζει το έργο μας και τα παιδιά μας. Φέτος, με τη μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικού Skip και τις συσκευές που προορίζονται και για τα 4 Παιδικά Χωριά SOS που λειτουργούμε σε ολόκληρη την Ελλάδα, καλύπτει τις ανάγκες μας για χαρούμενα παιδιά με ρούχα καθαρά! Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που, για ακόμα μία φορά, είναι κοντά μας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved