Διάσημες μαμάδες που έχασαν την επιμέλεια των παιδιών τους

Το γεγονός ότι είσαι μαμά, δε σε κάνει αυτόματα και καλή μαμά. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε όλο και περισσότερα παραδείγματα μαμάδων, που χάνουν την επιμέλεια των παιδιών τους.

Διάσημες μαμάδες που έχασαν την επιμέλεια των παιδιών τους

Κάτι, που στο παρελθόν όταν γινόταν, σήμαινε ότι η μαμά ήταν εντελώς ακατάλληλη για να μεγαλώσει τα παιδιά. Σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι περιπτώσεις μαμάδων, που χάνουν την επιμέλεια των παιδιών τους, όλο και πληθαίνουν. Και μάλιστα, συμβαίνει και στα διάσημα σπίτια!

Ουκ ολίγες διάσημες μαμάδες κρίθηκαν ακατάλληλες να μεγαλώσουν οι ίδιες το ή τα παιδιά τους και μετά από δικαστικούς αγώνες, με τους πρώην συζύγους τους, καταλήγουν να χάνουν την επιμέλεια τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και η διάσημη μαμά έχει επαφές με τα παιδιά ή τα πήρε πίσω και σε άλλες τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα.

Από τη Madonna, τη Sharon Stone, μέχρι την Britney Spears , και ο «πόλεμος» με τους πρώην συζύγους, απασχόλησε τον διεθνή Τύπο, με τα παιδιά να βρίσκονται στη μέση. Ας δούμε, λοιπόν, πιες είναι οι μαμάδες εκείνες, που κρίθηκαν από το δικαστήριο ως ακατάλληλες να έχουν οι ίδιες την επιμέλεια των παιδιών τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved