Βaby shower-υπερπαραγωγή από τη διάσημη μαμά που περιμένει το δεύτερο παιδί της

Διανύει την 36η εβδομάδα εγκυμοσύνης και διοργάνωσε ένα φανταστικό baby shower για το μωρό που περιμένει.

 

Βaby shower-υπερπαραγωγή από τη διάσημη μαμά που περιμένει το δεύτερο παιδί της

Το θέμα του baby shower ήταν άκρως καλοκαιρινό, με τούρτα σε σχήμα σανίδα του σερφ, διακόσμηση σε λευκό και μπλε χρώμα ενώ μια μηχανή εκτόξευσε συνεχώς φυσαλίδες. Παντού κυριαρχούσε το μπλε καθώς το μωρό που περιμένει είναι αγόρι!

Η γνωστή ηθοποιός, τραγουδίστρια και συγγραφέας, φορούσε μια ολόλευκη φόρμα από δαντέλα, ενώ στα λευκά ήταν ντυμένη και η κόρη της.

SHOWER 2

Όπως αποκάλυψε η Roselyn Sánchez, η εγκυμοσύνη της είναι υψηλού κινδύνου λόγω της ηλικίας της ( είναι 44 ετών) και επίσης είναι πολύ πιο δύσκολη από την πρώτη.

SHOWER 7

Είναι όμως πολύ χαρούμενη που θα αποκτήσει γιο. « Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να διαχειριστώ την αγάπη μου απέναντι σε ένα ακόμη κορίτσι. Θα ένιωθα σαν έπρεπε να την διαιρέσω», είπε σε συνέντευξή της η Roselyn Sánchez, η οποία είναι παντρεμένη με τον Eric Winter.

SHOWER 6

Το ζευγάρι, μετά την απόκτηση της κόρης του, είχε κάνει πολλές προσπάθειες να αποκτήσει δεύτερο παιδί, ήταν όμως άκαρπες. Τελικά όταν έμεινε έγκυος και έμαθε ότι περιμένει αγόρι η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που ένοιωσε ότι "έφθασε στο φεγγάρι".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved