Βίκυ Καγιά: Υπέρκομψη εμφάνιση σε γάμο - υπερπαραγωγή στο Λίβανο (photos)

Μαθήματα κομψότητας και ως έγκυος παραδίδει η Βίκυ Καγιά, η οποία βρέθηκε στο Λίβανο, σε έναν γάμο - υπερπαραγωγή φίλων της.

Βίκυ Καγιά: Υπέρκομψη εμφάνιση σε γάμο - υπερπαραγωγή στο Λίβανο (photos)

Μπορεί να διανύει τον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, να είναι μαμά μίας κόρης και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να τρέχουν, όμως, το πρώην μοντέλο, βρίσκει χρόνο να τον περνά μόνο εκείνη με το σύζυγό της, Ηλία Κρασσά. Και όταν τους δίνετε η ευκαιρία για κάποια σύντομη απόδραση, την εκμεταλλεύονται.

vicky kagia1



Έτσι, αυτό το σαββατοκύριακο η Καγιά και ο σύζυγος της βρίσκονται στο Λίβανο, για το γάμο φίλων τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Shopping Star (που σημειωτέων, και φέτος σκίζει σε νούμερα) ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από την υπέρλαμπρη γαμήλια τελετή.

Και μπορεί η χλιδή και τα μαγευτικό τοπίο που έγινε το μυστήριο, να σου τραβούν την προσοχή, όμως, σίγουρα η εμφάνιση της Καγιά είναι αυτή που «κλέβει» τις εντυπώσεις. Η Καγιά φοράει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, που καλύπτει επιμελώς την κοιλιά της. Και ποζάρει γεμάτη ευτυχία, στο πλευρό του συζύγου της.

Διαβάστε επίσης

Η νέα φώτο της Βίκυς Καγιά με εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved