Το παιδί σας προκαλεί χάος στο σπίτι; Υπάρχουν και χειρότερα (photos)

Μπροστά εσείς μαζεύετε και πίσω τα παιδιά χαλάνε.Το σπίτι μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο και χρειάζεται να κάνετε ζογκλερικές κινήσεις για να διασχίσετε το δωμάτιο τους.

Το παιδί σας προκαλεί χάος στο σπίτι; Υπάρχουν και χειρότερα (photos)

Και να ήταν μόνο αυτό; Κάθε μέρα, τρέμει το φυλλοκάρδι σας, για το πιο από τα πολύτιμα αντικείμενα σας - προσωπικά και μη - θα πέσει στα χέρια των παιδιών. Υπολογιστής, κινητό, tablet, ψυγείο και τοίχοι, κάτι πρέπει να έχουν - δεν εξηγείται διαφορετικά - που έλκει τα παιδιά, για να τα καταστρέψουν. Ειδικά, οι τοίχοι είναι οι αγαπημένοι τους. Ένας απέραντος καμβάς είναι στα μάτια των παιδιών, ενώ στα δικά σας, έτσι όπως τα έχουν ζωγραφίσει, μοιάζουν με τους τοίχους στους δρόμους της Αθήνας.

Για να μην πούμε για τα κατοικίδια και τις δύσκολες στιγμές, που περνούν ενίοτε, στα χέρια τους. Και μέσα σε αυτό το χάος, είναι λογικό και επόμενο, να σας πιάνει η απελπισία. Και να φρικάρετε. Αν σας παρηγορεί, υπάρχουν και χειρότερα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το Pinterest, με απίστευτες και ευφάνταστες - η αλήθεια - ζημιές παιδιών. Και πάρτε θάρρος για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Η ζωή στο σπίτι δεν είναι ποτέ βαρετή με τα παιδιά - Είκοσι φωτογραφίες μας το υπενθυμίζουν

Όταν τα παιδιά προκαλούν στο σπίτι τον απόλυτο πανικό ... Δείτε και θα καταλάβετε! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved