Η Meghan Markle αντιγράφει την Kate Middleton και δεν είναι η ιδέα μας - Ιδού οι αποδείξεις

Με φόρα έχει μπει η Meghan Markle, η οποία φαίνεται ότι βαδίζει στα χνάρια της Kate Middleton, στο ντύσιμο, χαρίζοντας μας… δίδυμες εμφανίσεις!

Η Meghan Markle αντιγράφει την Kate Middleton και δεν είναι η ιδέα μας - Ιδού οι αποδείξεις

Κάθε εμφάνιση της Kate Middleton είναι και ένα μάθημα στυλ και κομψότητας. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της ως προς το ντύσιμο και κάθε δημόσια εμφάνιση της, σχολιάζεται θετικά. Ακόμη και στις εγκυμοσύνες της, η δούκισσα διατηρεί το άψογο στυλ της.
Και στα χνάρια της φαίνεται ότι θέλει να πορευτεί και η αγαπημένη του Πρίγκιπα Harry, Meghan Markle. Η νεαρή ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών, είναι και fashion icon. Και κάθε εμφάνιση της, είτε επίσημη είτε όχι, χαρακτηρίζεται από την κομψότητα. Και τα σχόλια είναι άκρως κολακευτικά.

Όχι πάντα…. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που υποστηρίζουν (και βλέπουν) ότι η Meghan στην προσπάθεια της να βαδίσει στα χνάρια της υπέρ-κομψης Middleton, «πέφτει» στην παγίδα - ηθελημένα ή άθελα - να την αντιγράψει! Με αποτέλεσμα, να μας χαρίσει κάμποσες εμφανίσεις, παρόμοιες με της «συννυφάδας» της. Μάλιστα, έχουν υπάρξει και φορές, που τα σύνολα της Markle είναι σχεδόν ίδια με εκείνα της Middleton. Μέχρι και τα χτενίσματα είναι ίδια και να δούμε, αν και όταν με το καλό, μπει στο Παλάτι, πώς θα τις ξεχωρίζει η Βασίλισσα.


Εμείς μαζέψαμε τις πανομοιότυπες εμφανίσεις των δύο γυναικών, όπως κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και σας τις παρουσιάζουμε. Τα συμπεράσματα δικά σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved