blue & red: Ιστορίες σαν όνειρα που έγιναν δημιουργίες για το παιδικό δωμάτιο

Πολύχρωμα πουλιά και ζωάκια, βροχή από αστέρια και ήρωες που ξεπηδούν από τον ανεξάντλητο κόσμο των παραμυθιών και την παιδική φαντασία, στολίζουν τα δημιουργικά φωτιστικά της blue & red, τους μαυροπίνακες, τις ονειροπαγίδες και τους πίνακες που προορίζονται για τη διακόσμηση ονειρικών παιδικών δωματίων.

blue & red: Ιστορίες σαν όνειρα που έγιναν δημιουργίες για το παιδικό δωμάτιο

Με την έμπνευση και τις δημιουργίες της Μίκας Ζερβού, η blue & red δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαμβάνουν τα παιδιά τον δικό τους χώρο στο σπίτι. Οι προτάσεις δημιουργικού φωτισμού για φωτιστικά οροφής θα κάνουν τα δωμάτια των μικρών μας ιδιαίτερα, γεμάτα φως, χρώμα και παιδικότητα.

Επιτραπέζια φωτιστικά με κρεμαστά αστέρια που αφήνουν το φως να ξεχυθεί στο δωμάτιο μέσα από τα ιδιαίτερα σχέδιά τους, αλλά και επιτοίχιος φωτισμός με απλίκες, θα δημιουργήσουν ξεχωριστές γωνιές για τη χαλάρωση των παιδιών ή την ανάγνωση για την αγαπημένη στιγμή του παραμυθιού!



Πίνακες ζωγραφισμένοι με ακρυλικά χρώματα και θεματολογία που ξεχειλίζει από τρυφερότητα, θα δώσουν στο δωμάτιο του παιδιού έναν χαρακτήρα μοναδικό όσο και ο δικός του! Με μία επίσκεψη στο κατάστημα της blue & red στην Κηφισιά (Δροσίνη 11) και με αφετηρία τους ήρωες της blue & red, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ονειρικό κόσμο.

Η blue & red προτείνει αμέτρητες δημιουργικές ιδέες για τη συνολική διακόσμηση του παιδικού δωματίου, αλλά και –γιατί όχι;- μια διακοσμητική, ονειρική πινελιά και για άλλους χώρους του σπιτιού.

ύμφωνα με τη Μίκα Ζερβού: «Στην blue & red πιστεύουμε ότι η αισθητική καλλιεργείται από τα ερεθίσματα που μας περιβάλλουν. Γι’ αυτό θέλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά δημιουργίες με παιδικότητα και αυθορμητισμό που θα τους χαρίσουν χαμόγελα και που θα εμπνεύσουν τη δική τους δημιουργικότητα.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved