Kylie Jenner: Η έπαυλη της κοστίζει 12 εκατομμύρια δολάρια και είναι ο ορισμός της χλιδής (photos)

Είναι μόλις 20 χρόνων, έχει χρήμα, δόξα, πολυτελέστατα σπίτια πολλών εκατομμυρίων και σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα. Ο λόγος για το στερνοπούλι των Kardiashian’ s την Kylie Jenner.

Kylie Jenner: Η έπαυλη της κοστίζει 12 εκατομμύρια δολάρια και είναι ο ορισμός της χλιδής (photos)

Την ίδια ώρα, που συνομήλικές της, κάθονται στα φοιτητικά έδρανα, η Kylie απολαμβάνει τη δόξα, τη φήμη, τη δημοσιότητα, που μπήκε στη ζωή από πολύ νωρίς, ελέω του οικογενειακού ριάλτι show και αγοράζει πανάκριβα σπίτια, σαν να πρόκειται για ζευγάρια παπούτσια! Μέχρι στιγμής, είναι ιδιοκτήτρια 4 σπιτιών, συνολικής αξίας 30 περίπου, εκατομμυρίων δολαρίων. Αν μη τι άλλο, ο αγαπημένος της και μπαμπάς του παιδιού που περιμένει, Travis Scott θα πάρει νύφη με προίκα.


Και τι προίκα. Η μία έπαυλη είναι πιο χλιδάτη από την άλλη. Ωστόσο, το τελευταίο της απόκτημα, πριν έναν χρόνο περίπου στο Hidden Hills, στην Καλιφόρνια, είναι η χλιδή σε όλο της το μεγαλείο. Πρόκειται για μία έπαυλη, που εκτείνεται σε 13 χιλιάδες στρέμματα και η αξία της άγγιξε τα 12 εκατομμύρια δολάρια! Χτίστηκε το 2015, βρίσκεται σε μία ήσυχη και μαγευτική τοποθεσία, με τη θέα να σου «κόβει» την ανάσα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους εξωτερικούς κι εσωτερικούς χώρους. Το σπίτι διαθέτει 8 υπνοδωμάτια, 11 μπάνια, μία τεράστια κουζίνα, που τον εξοπλισμό της θα ζήλευε ακόμη και το πολυτελέστερο εστιατόριο, ένα home theater, ένα game room, ένα μπαρ, γυμναστήριο, δωμάτιο για μασάζ, γραφείο, ξενώνα.

Εξωτερικά, συναντάς μία πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, με εκπληκτική θέα, μία εξωτερική κουζίνα, και ακόμη έναν μεγάλο ξενώνα με δική το κουζίνα, μπάνιο και κρεβατοκάμαρες.

Πάρε βαθιά ανάσα και απόλαυσε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό και εξωτερικό της έπαυλης της Kylie.

Διαβάστε επίσης:

Η Catherine Zeta Jones ανοίγει για πρώτη φορά την πόρτα του εντυπωσιακού σπιτιού της (photos)

Η ντουλάπα της Mariah Carey είναι ίση με ένα οροφοδιαμέρισμα - Δείτε την με δική σας ευθύνη (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved