Τα πιο ακριβά πάρτι γενεθλίων διάσημων παιδιών - τα ποσά θα σας ζαλίσουν

Οι διάσημοι του Χόλιγουντ όταν πρόκειται για τα παιδιά τους δεν φείδονται χρημάτων και εκκεντρικότητας.

Τα πιο ακριβά πάρτι γενεθλίων διάσημων παιδιών - τα ποσά θα σας ζαλίσουν

Καθημερινά, μέσα από τις illustration σελίδες των περιοδικών, αλλά και από το διαδίκτυο μαθαίνουμε για τις εκκεντρικότητες, παραξενιές, και τα καμώματα των σταρ. Συμπεριφορές προκλητικές, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οι διάσημοι του Χόλιγουντ ζουν στο δικό τους ροζ συννεφάκι, αφού τους το επιτρέπουν η δόξα, η φήμη και τα εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Αλλά δε μπορείς να μη σχολιάσεις, τις υπερβολές τους σε ο, τι έχει να κάνει με τα παιδιά. «Άλλος δεν έκανε παιδί, μόνο η Μαριώ τον Αντώνη» ένα πράγμα. Έτσι, και οι διάσημοι σπαταλάνε απίστευτα ποσά - ιλιγγιώδη, θα λέγαμε - στα πόδια των τέκνων τους, προκειμένου να μην τους λείψει τίποτε. Εκεί, δε, που δίνουν τα ρέστα τους, είναι στα πάρτι γενεθλίων, το κόστος των οποίων φτάνει τα χιλιάδες δολάρια. Και ο πιο γκλάμουρ γάμος, μοιάζει «φτωχός» μπροστά στο παιδικό πάρτι ενός αστέρα.

Ποσά που ζαλίζουν και σε κάποιες περιπτώσεις, ξεπερνούν ακόμη και τα 200 χιλιάδες δολάρια, όπως εκείνο το πάρτι του Brooklyn Beckham. Οι διάσημοι μπορούν να «χτίσουν» μία Disneyland στην έπαυλη τους και να τη γκρεμίσουν, αρκεί να αγοράσουν λίγη ευτυχία στα παιδιά τους.

Ιδού, τα πιο ακριβά παιδικά πάρτι γενεθλίων στο Χόλυγουντ. Τα ποσά θα σας ζαλίσουν. Για την ακρίβεια, θα σας σοκάρουν.

Διαβάστε επίσης:

Πάρτυ γενεθλίων με θέμα... τον μονόκερο!

Αυτή η ετοιμόγεννη μαμά, έκανε το πιο χρωματιστό πάρτυ γενεθλίων για την 4χρονη κόρη της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved