Η Kylie Jenner, η Victoria Beckham και άλλες διάσημες που απέκτησαν παιδί σε νεαρή ηλικία

Μπορεί σε πολλές γυναίκες το περίφημο «βιολογικό ρολόι» να αργεί να χτυπήσει, όμως, υπάρχουν και πολλές, που το «ακούνε» να χτυπάει σε πολύ νεαρή ηλικία. Και να αποκτούν παιδί, όταν και οι ίδιες είναι σχεδόν παιδιά.

Η Kylie Jenner, η Victoria Beckham και άλλες διάσημες που απέκτησαν παιδί σε νεαρή ηλικία

Και τα παραδείγματα δεν αφορούν μόνο κοινά «θνητά» κορίτσια, αλλά και πολλές σταρ, οι οποίες έγιναν μανούλες σε νεαρή ηλικία.
Τελευταία είσοδος στη μακροσκελή αυτή λίστα με τις διάσημες μικρομάνες, είναι η Kylie Jenner. η οποία με το καλό θα κρατάει στην αγκαλιά το πρώτο της παιδί, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έπεσαν» πριν λίγες μέρες τα νέα ότι πρόκειται να γίνει μαμά. Το στερνοπούλι των Kardashian είναι μόλις 20 χρόνων και το γεγονός ότι και η ίδια είναι, σχεδόν παιδί, ξένισε πολλούς ότι θα αποκτήσει μωρό. Με πρώτα και καλύτερα τα μέλη της οικογένειας της, που δεν συμμερίστηκαν όλοι τους τον ενθουσιασμό της Kylie.

Ωστόσο, η Jenner δεν είναι η πρώτη celebrity που θα γίνει μαμά σε τόσο νεαρή ηλικία. Έχουν υπάρξει και άλλες διάσημες κυρίες, που έγιναν μικρομάνες. Και μάλιστα, σταρ πρώτης γραμμής, όπως η Victoria Beckham, η Kate Hudson, η Adele, η Britney Spears και άλλες πολλές. Οι περισσότερες κυρίες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, γύρω στην ηλικία των 20, ενώ έχουμε και περιπτώσεις, όπου έγιναν μανούλες στην εφηβεία!

Ας γνωρίσουμε αναλυτικά τις μικρομάνες της showbiz.

Διαβάστε επίσης:

Υπάρχει κατάλληλη ηλικία για να κάνει παιδί μία γυναίκα;

Τι δεν πρέπει να πείτε σε μία μαμά που απέκτησε παιδάκι σε νεαρή ηλικία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved