Η Catherine Zeta Jones ανοίγει για πρώτη φορά την πόρτα του εντυπωσιακού σπιτιού της (photos)

Η Catherine Zeta Jones ανήκει στην κατηγορία των σταρ που προστατεύουν την προσωπική τους ζωή και κρατούν τα φώτα της δημοσιότητας, μακριά από αυτήν.

Η Catherine Zeta Jones ανοίγει για πρώτη φορά την πόρτα του εντυπωσιακού σπιτιού της (photos)

Ωστόσο, η Ουαλή σταρ αποφάσισε να γίνει πιο εξωστρεφής και εκτός από την έντονη δραστηριότητα της στα social media, τον τελευταίο καιρό, αποφάσισε να ανοίξει και τις πόρτες του εντυπωσιακού της σπιτιού, στον Τύπο. Βέβαια, όλη αυτή η εξωστρέφεια της ηθοποιού έχει λόγο και μάλιστα, σημαντικό. Η Jones πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει την πρώτη της σειρά με είδη σπιτιού. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε ιδέα για το ταλέντο της αυτό, αλλά οι δικοί της άνθρωποι ήξεραν την αδυναμία της στη διακόσμηση του σπιτιού και όταν εξέφρασε την επιθυμία της να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά, την ενθάρρυναν να προχωρήσει.

Με πρώτο και καλύτερο τον Michael Douglas, ο οποίος πιστεύει πολύ σε εκείνη και είναι σίγουρος για την επιτυχία του νέου εγχειρήματος της. Όπως εξηγεί η ίδια στο περιοδικό People, «όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι ο κόσμος μου είναι εκεί, στο σπίτι» και προσθέτει: «Ήρθε η ώρα να ανοίξω την πόρτα και να βγω – κατά κάποιον τρόπο – εκεί». Η ιδέα αυτή είχε γεννηθεί στο μυαλό της 47χρονης ηθοποιού, πριν πολλά χρόνια και ήρθε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά. Στις 28 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσει την προσωπική της συλλογή, με το όνομα QVC.

Η συλλογή περιλαμβάνει είδη για την κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι, το καθιστικό, το μπάνιο. Για όλους τους χώρους του σπιτιού, σε μία φινετσάτη γραμμή, όπως άλλωστε είναι και το προσωπικό στυλ της ίδιας. «Οι τέσσερις τοίχοι του σπιτιού μου ήταν εκεί στις καλές στιγμές, στις κακές στιγμές, στις ευτυχισμένες, στις λυπητερές. Όλα όσα έχω ζήσει, ήταν ανάμεσα στους τοίχους αυτούς» δηλώνει χαρακτηριστικά, στο περιοδικό People, θέλοντας να τονίσει πόσο σημαντικό είναι το σπίτι. Γι αυτό και θα πρέπει να το προσέχουμε και να το διακοσμούμε, όπως του αξίζει.

Η Jones δηλώνει «σπιτόγατα», που της αρέσει να δημιουργεί για το σπίτι, αλλά και να φροντίζει όσους έρχονται στο σπίτι τους. «Μου αρέσει να έχω καλεσμένους, να έρχονται στο σπίτι φίλοι και συγγενείς και αν τους περιποιούμαι. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και συχνά έχουμε συναντήσεις», τονίζει. Ήδη η ηθοποιός μέσα από τα social media, έχει δώσει μία πρώτη γερή γεύση από τα είδη που θα περιλαμβάνει η πρώτη της προσωπική συλλογή για το σπίτι. Ενώ μέσα από τις φωτογραφίες αυτές, εμείς πήραμε και μία καλή γεύση και από τους χώρους της εντυπωσιακής έπαυλης της οικογένειας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved