Έγκυος γυναίκα ποζάρει καλυμμένη από 20.000 μέλισσες και σοκάρει το Διαδίκτυο

Έχουμε δει περίεργες, ακόμη και τρελές φωτογραφίσεις, αλλά σίγουρα αυτή με μοντέλο μία γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ξεπερνά κάθε φαντασία. Και τα όρια πρόκλησης, θα υπογραμμίζαμε.

Έγκυος γυναίκα ποζάρει καλυμμένη από 20.000 μέλισσες και σοκάρει το Διαδίκτυο

Η Emilie Mueller είναι μία νεαρή γυναίκα, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η οποία κατάφερε να σοκάρει – και να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων – τους χρήστες του διαδικτύου. Η έγκυος γυναίκα πρωταγωνίστησε σε ρόλο μοντέλου, σε μία μοναδική, σχεδόν τρομακτική φωτογράφιση με θέμα τη μητρότητα.

Η Mueller και ο σύζυγός της από το 2015 έχουν την εταιρεία «The Mueller Company», με αποστολή να σώσουν τις μέλισσες. Η βάση της εταιρίας βρίσκεται στο Οχάιο κι εκτός από την προστασία των μελισσών, παράγει και πουλάει μέλι. Έτσι, το ζευγάρι στα πλαίσια διαφήμισης της εταιρείας τους, σκέφτηκε να κάνει την πιο τρελή και άκρως επικίνδυνη φωτογράφιση.

Η έγκυος Emilie πόζαρε στο φακό της φωτογράφου, Kendrah Damis έχοντας καλυμμένη την κοιλιά της από 20 χιλιάδες μέλισσες, τις οποίες το ζευγάρι έσωσε από ένα πάρκο! Μάλιστα, τα επικίνδυνα για την ίδια της τη ζωή – άρα και του εμβρύου – ενσταντανέ ήταν περισσότερα από ένα, ενώ η έγκυος γυναίκα δείχνει σε όλα τα στιγμιότυπα, να απολαμβάνει το ρόλο της ως μοντέλο!

Η φωτογράφος ανέβασε υλικό με φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook, σοκάροντας τους πάντες. Μάλιστα, τα σχόλια «έπεσαν» βροχή και στην πλειοψηφία τους κατέκριναν την απίστευτη ανωριμότητα της μέλλουσας μαμάς.

Διαβάστε επίσης:

Οι καθημερινές συνήθειες της εγκύου που κρύβουν κινδύνους

Αυτή είναι η νέα τάση στις φωτογραφίες εγκυμοσύνης!

Αυτές είναι οι πιο ασυνήθιστες φωτογραφίες εγκυμοσύνης που έχετε δει (φωτό)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved