Φωτογραφήθηκε ως Maleficent θηλάζοντας το γιο της και οι φώτο της έγιναν viral (pics)

Μία μαμά από τη Φλόριντα αποφάσισε να δείξει την αγάπη που έχει στον γιο της και την αγάπη που έχει σε ό,τι έχει να κάνει με την Disney μέσα από μια υπέροχη φωτογραφία που έχει ξετρελάνει αρκετούς στο διαδίκτυο.

Φωτογραφήθηκε ως Maleficent θηλάζοντας το γιο της και οι φώτο της έγιναν viral (pics)

Η Yaki Di Roma είναι μια φωτογράφος από τη Βενεζουέλα που ζει στη Φλόριντα και αγαπά ο,τιδήποτε έχει σχέση με τη Disney. Επίσης αγαπά και λατρεύει τον τρίχρονο γιο της που έχει αυτισμό.

Η Di Roma λέει ότι έχει μια δύσκολη μετάβαση και το μόνο που τον ανακουφίζει είναι ο θηλασμός. Και αυτό είναι κάτι που λέει πάντα σε όποιον τη ρωτάει γιατί θηλάζει τον γιο της ακόμη.

thilasmos maleficent 1

Σε ένα άρθρο στη HuffPost.com, λέει ότι θέλει να κάνει ο,τιδήποτε περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει το γιο της και το πιο σημαντικό... Θέλει να είναι για εκείνον η καλύτερη μαμά!

Για αυτό και η φωτογραφία που τη δείχνει να θηλάζει το γιο της είναι μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχει βγάλει ποτέ. Πάντα της έλεγαν ότι μοιάζει με τη Maleficent, τη μητριά της Ωραίας Κοιμωμένης, έτσι ντύθηκε όπως εκείνη για τη φωτογράφηση και έστησε το τρίποδο.

thilasmos maleficent 2

Η ίδια ήθελε να μη φωτογραφηθεί όπως οι άλλες μαμάδες κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Ήθελε οι φωτογραφίες της να είναι μοναδικές και να δείξει στον κόσμο το πόσο σημαντικός είναι ο θηλασμός στη ζωή της και του γιου της.

Ο θηλασμός δεν ήταν πάντα τόσο εύκολος για εκείνη. Παραδέχεται ότι δεν ήταν εύκολη διαδικασία για εκείνη και χαίρεται που τα κατάφερε και μοιράζεται ακόμη και τώρα αυτό το δεσμό με τον γιο της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved