Kim Kardashian: Φωτογραφήθηκε με τη North ως Jackie Kennedy (pics)

Σίγουρα η τελευταία φωτογράφηση της Kim Kardashian θα συζητηθεί.

Kim Kardashian: Φωτογραφήθηκε με τη North ως Jackie Kennedy (pics)

Από τη σταρ το περιοδικό Interview ζήτησε, να φωτογραφηθεί ως Jackie Kennedy Onassis, μαζι με την κόρη της North West.

Ο τίτλος που έχει βάλει το περιοδικό στο εξώφυλλό του είναι, «Η Νέα Πρώτη Κυρία της Αμερικής Kim Kardashian West και η κόρη της North West!». Είναι η πρώτη φορά που η Kim φωτογραφίζεται μαζί με την κόρη της και μάλιστα σε ένα τέτοιο project όπως αυτό. Σίγουρα, πολλά από αυτά που αναφέρει στη συνέντευξή της θα συζητηθούν, καθώς μεταξύ άλλων μιλάει για τη μητρότητα, για το ότι η κόρη της ζει μια φυσιολογική ζωή και για το τι κάνει η ίδια μιας και πολλοί είναι εκείνοι που τη λένε «Ατάλαντη».

kim kardashian 5

Για τη φωτογράφηση η Kim, φόρεσε ρούχα που θύμιζαν πολύ το στιλ της Jackie και χτένισε τα μαλλιά της όπως η Πρώτη Κυρία. Ο φωτογράφος ήταν ο Steven Klein, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί ξανά με την οικογένεια της Kim.

kim kardashian 3

Τόσο η μαμά όσο και η κόρη, δείχνουν υπέροχες στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω και αντικατοπτρίζεται η μοναδική σχέση που έχουν.

kim kardashian 4

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η διάσημη τηλεπερσόνα, μίλησε για τις ισορροπίες που διατηρεί μεταξύ της μητρότητας και της δουλειάς της. «Έχουμε αυστηρούς κανόνες σχετικά με τα παιδιά. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αν και έχω εκθέσει στα social media τη North, δεν έχει επηρρεαστεί καθόλου από αυτό. Στο σπίτι ζει μια φυσιολογική ζωή!».

kim kardashian 7

«Κάποιες φορές που βλέπω παλαιότερα επεισόδια από το ριάλιτι που πρωταγωνιστώ σκέφτομαι, "Δεν πιστεύω ότι το είπα αυτό μπροστά στην κάμερα"...», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εφ' ολης της υλης συνεντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό.

kim kardashian 2

Στο προσκήνιο

Η Kim μίλησε και για τις περιπτώσεις που πολλοί λένε ότι έχει γίνει διάσημη χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο. «Αν δεν είμαι τόσο ταλαντούχα, αν δεν κάνω τίποτε, τότε πώς η καριέρα μου είναι η καθημερινότητά μου; Και γελάω ξέρεις με αυτό, όπως τότε που ήμουν εξώφυλλο στο Forbes, και έβαλα τη φωτογραφία στα social media με το hastag, #NotBadForAGirlWithNoTalent. Δεν με ενοχλεί αν με υποτιμούν, γιατί πολύ απλά δεν με νοιάζει!».

kim kardashian 6

Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται

«Μπορείς να πεις πολλά πράγματα για εμένα, αλλά δεν μπορείς να πει ότι δεν δουλεύω», είπε στη συνέντευξή της και συνέχισε, «Δεν τραγουδάω, δεν χορεύω, δεν είμαι ηθοποιός. Αλλά δεν τεμπελιάζω!».

Δείτε τις φωτογραφίες της παρακάτω και διαβάστε όλη τη συνέντευξή της εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved