Το Make a wish τον έκανε παίκτη του NBA για μία μέρα!

Δύο ολόκληρα χρόνια περίμενε την σειρά του στις λίστες του "Make a wish" της Αμερικής ο 12χρονος Johan Zahm για να δει ουσιαστικά κάτι παραπάνω από το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα.

Το Make a wish τον έκανε παίκτη του NBA για μία μέρα!

Ο πιτσιρικάς που πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια διαταραχή που του δημιουργεί συχνές επιληπτικές κρίσεις και τον αναγκάζει να παίρνει πάνω από 15 χάπια την ημέρα, είχε ζητήσει να γνωρίσει τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας στο NBA, δηλαδή τους παίκτες των Phoenix Suns. Το Make a Wish χρειάστηκε δύο ολόκληρους μήνες για να το οργανώσει αλλά τελικά του πρόσφερε κάτι πολύ παραπάνω από ότι ονειρεύτηκε ποτέ. Όχι μόνο ταξίδεψε με όλη του την οικογένεια στην έδρα της αγαπημένης του ομάδας αλλά υπέγραψε μαζί της συμβόλαιο ως παίκτης της για μία μέρα!

Η υποδοχή που επεφύλαξαν στον 12χρονο οι παράγοντες και οι παίκτες της ομάδας δεν διέφερε σε τίποτα από αυτές που οργανώνονται και για τους μεγάλους stars. Μια λιμουζίνα παρέλαβε τον ίδιο και την οικογένειά του από το αεροδρόμιο. Μια μεγάλη πινακίδα έξω από το στάδιο τον καλωσόριζε στην ομάδα. δόθηκε press conferance για την υπογραφή του μονοήμερου συμβολαίου του με αμοιβή 5.000 δολάρια. Του δόθηκε η φανέλα με το νούμερο 8 και το όνομά του, το δικό του ντουλάπι στα αποδυτήρια και φυσικά όλη η ομάδα ήταν εκεί για να υποδεχτεί τον νέο "συμπαίκτη". Ο πραγματικά συγκινημένος Johan δεν πίστευε στα μάτια του με όλα αυτά που συνέβαιναν. Άλλαξε με την ομάδα, προπονήθηκε μαζί τους, πήρε την μπάλα της προπόνησης υπογεγραμμένη από όλους, δέχτηκεπ πάσες από όλα τα ινδάλματά του και στο τέλος παρακολούθησε την υπόλοιπη προπόνηση από τις κερκίδες. Μια μέρα που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved