Μαμά διδύμων αναπαριστά τη φωτογράφιση της Beyonce και γίνεται viral

Μία κουβέρτα, ένα τούλι και τα δίδυμα μωρά της. Αυτά χρειάστηκε η Sharon Kellaway από την Ιρλανδία για την αναπαράσταση της φωτογράφησης της Beyonce με τα νεογέννητα δίδυμα.

Μαμά διδύμων αναπαριστά τη φωτογράφιση της Beyonce και γίνεται viral

Βλέποντας η Sharon την τεράστια απήχηση που είχε στα social media η φωτογραφία της διάσημης τραγουδίστριας σκέφτηκε να φωτογραφηθεί με το ίδιο...concept αλλά σε ρεαλιστικές συνθήκες. «Πέρα από το photo shoot... Αναρωτιέμαι πόσες φωτογραφίες χρειάστηκε να βγάλει η Beyonce μέχρι να καταλήξει στην κατάλληλη. Η 6 χρονη κόρη μου έβγαλε τις δικές μου φωτογραφίες...χωρίς κανένα προσόν, έκανε πολύ καλή δουλειά», ήταν το σχόλιό της στη φωτογραφία που ανέβασε στο facebook.

KL

Οπως είπε μιλώντας σε ξένα μέσα, δεν είχε πρόθεση να αναρτήσει τις φωτογραφίες στα social media. Όμως οι φίλοι της μεγάλης της κόρης την έπεισαν να τις αναρτήσει στο facebook όπως και έκανε. Παράλληλα, μια φίλη της στον Καναδά, τις ανέβασε στο twitter και οι φωτογραφίες της μέσα σε λίγες μέρες βρίσκονταν σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Τελικά είναι θαυμάστρια της Beyonce ή όχι; Όπως είπε δεν την έχει δει σε συναυλία αλλά πλέον θα την «ακολουθεί» ενώ όσον αφορά τη φωτογραφία με τα δίδυμα τη θεώρησε «περίτεχνη». Ο,τι κι αν σημαίνει αυτό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved