Φτιάξτε μόνη σας μια υπέροχη τσάντα παραλίας που είναι ταυτόχρονα και πετσέτα

Οι εξορμήσεις στις παραλίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τους περισσότερους αφού η θερμοκρασία ανεβαίνει διαρκώς. Εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα, μαγιό, αντηλιακό, καπέλο, νερό και βάλτε τα σε μια πρωτότυπη χειροποίητη τσάντα θαλάσσης.

Φτιάξτε μόνη σας μια υπέροχη τσάντα παραλίας που είναι ταυτόχρονα και πετσέτα

Αυτό το diy θα σας ενθουσιάσει αφού εύκολα, γρήγορα και οικονομικά θα φτιάξετε μια υπέροχη τσάντα παραλίας που είναι ταυτόχρονα και πετσέτα!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:
-Μια μεγάλη πετσέτα θαλάσσης
-Λίγο γέμισμα για μαξιλάρια
-Μια μονόχρωμη υφασμάτινη θήκη
-Δύο μεγάλα ξύλινα κουμπιά
-Ένα υφασμάτινο ψαράκι
-Χρώματα για ύφασμα
-5m κορδόνι ή σχοινί ή τρέσα

Βήμα πρώτο: Για να φτιάξετε το μαξιλάρι γυρίστε το πάνω μέρος της πετσέτας 25 εκ. περίπου και ράψτε ή γαζώστε περιμετρικά φροντίζοντας να περάσετε το γέμισμα του μαξιλαριού μέσα από την τρύπα πριν το κλείσετε τελείως.

04


Βήμα δεύτερο: Στην άλλη άκρη της πετσέτας διπλώνετε και ράβετε την υφασμάτινη θήκη αφήνοντας την πάνω πλευρά ανοιχτή έτσι ώστε να λειτουργήσει σαν θήκη και στις δύο όψεις.

09


Βήμα τρίτο: Αφήστε ελεύθερο μισό μέτρο σχοινί και αρχίστε να στερεώνετε το σχοινί περιμετρικά ξεκινώντας από την πάνω αριστερή γωνία της πετσέτας (δηλαδή από την πάνω αριστερή γωνία του μαξιλαριού). Όταν φτάσετε στην πάνω δεξιά γωνία της πετσέτας (δηλαδή του μαξιλαριού) υπολογίστε μισό μέτρο σχοινιού και ενώστε με κόμπο την ελεύθερη άκρη του σχοινιού που αφήσατε αρχικά έτσι ώστε να δημιουργήσετε το χερούλι της τσάντας.

14 1

Βήμα τέταρτο: Διπλώστε την τσάντα στα τρία έτσι ώστε το μαξιλάρι να είναι εσωτερικά και η υφασμάτινη θήκη να βρίσκεται στο καπάκι της τσάντας.
Βήμα πέμπτο: Ζωγραφίστε την υφασμάτινη θήκη και στερεώστε το υφασμάτινο ψαράκι.

23


Βήμα έκτο: Δημιουργήστε δυο θηλιές από χρωματιστό σχοινί ή κορδόνι στερεώστε τα ξύλινα κουμπιά και κουμπώστε.
Η τσάντα - πετσέτα θαλάσσης είναι έτοιμη!

TIP: Με ένα βάζο, λίγη άμμο, κοχύλια που μαζέψατε από την αγαπημένη σας παραλία και μια υπέροχη στιγμή που εγκλωβίσατε σε μια φωτογραφία, φτιάξτε ένα όμορφο διακοσμητικό για το σπίτι που θα σας θυμίζει πάντα αυτό το καλοκαίρι!

Φιλίππα Κατσαρού
Αρχιτέκτων-Διακοσμήτρια
email: filippart_@hotmail.com
6978-239273

Δείτε βήμα-βήμα πώς θα φτιάξετε την τσάντα παραλίας που είναι ταυτόχρονα και πετσέτα στη photo gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved