Φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του 5ου παιδιού της Tori Spelling

Η Tori Spelling πριν 4 μήνες έγινε ξανά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο το 5ο της παιδί. τον μικρούλη Beau.

Φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του 5ου παιδιού της Tori Spelling

Όπως αναφέρει και η μαμά του ο μικρούλης, είναι πολύ πιο ώριμος απ' ό,τι δείχνει και αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξε μια «chic και κομψή» διακόσμηση για το παιδικό του δωμάτιο.

Η ίδια μοιράστηκε φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του μικρού και όπως μπορείτε να δείτε, η 44χρονη ηθοποιός έθεσε τον πήχη ψηλά. «Η διακόσμηση ήρθε έπειτα από την προσωπικότητα που δείχνει να έχει ο Beau», είπε!

tori1

«Μετά από τέσσερα παιδικά δωμάτια που έχω διακοσμήσει πριν τον Beau, θέλησα να φτιάξω ένα όχι και τόσο βρεφικό δωμάτιο. Όταν ήμουν ακόμη έγκυος, ένιωσα ότι ο μικρός μου είναι μια «παλιά» ψυχή. Πολύ σοφός μικρός άνθρωπος. Ήθελα ένα βρεφικό δωμάτιο, κομψό για εκείνον, πηγαίνοντας το "βρεφικό δωμάτιο" σε ένα άλλο επίπεδο!».

Ο πράσινο χρώμα του μαλαχίτη, κυριαρχεί σε όλο το δωμάτιο και όχι τυχαία. Ο μαλαχίτης είναι το αγαπημένο πέτρωμα της γνωστής σταρ. «Είμαι θαυμάστρια του "παλιού" στυλ (μοντέρνο και vintage μαζί). Ο μαλαχίτης είναι το αγαπημένο μου πέτρωμα. Πάντα ενέπνεε αυτό το πέτρωμα τη δημιουργικότητά μου και τη θετική μου ενέργεια. Αυτό ήθελα να το μοιραστώ με τον γιο μου!».

tori2

Η πρώην πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς, Beverly HIlls, 90210 μαζί με τον σύζυγό της Dean McDermott, έχει ακόμη τέσσερα παιδιά. Τον Finn Davey, που θα γίνει 5 ετών τον επόμενο μήνα, τη Hattie Margaret, 5½ ετών, τη Stella Doreen, 9 ετών και τον Liam Aaron, 10 ετών.

tori3

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες και πάρτε ιδέες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved