Πρακτικά, όμορφα, casual γυναικεία ρούχα για όλες τις ώρες - Πάρτε ιδέες

Τι και αν η ντουλάπα μας είναι γεμάτη από ρούχα; Έρχεται η στιγμή που στεκόμαστε μπροστά της, αναζητώντας κάτι να φορέσουμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Πρακτικά, όμορφα, casual γυναικεία ρούχα για όλες τις ώρες - Πάρτε ιδέες

Τα παντελόνια τα έχουμε βαρεθεί, τα φουστάνια επίσης ( δεν έχουμε άλλωστε και πολλά), την καινούργια φούστα που πήραμε δεν έχουμε μπλουζάκι ή πουκάμισο να τη συνδυάσουμε ( ή απλά δεν μας αρέσει όσα ήδη βρίσκονται στις κρεμάστρες). Ποια είναι η λύση; Οι έξυπνοι συνδυασμοί.

Μπορεί να είναι χιλιοειπωμένο κλισέ, όμως ισχύει. Τα ρούχα ανάλογα με τον τρόπο που τα συνδυάζουμε και με το είδος των αξεσουάρ που τα παντρεύουμε, μπορούν να «ανανεωθούν» και μαζί τους κι εμείς.

Μια καλή λύση είναι, πριν αγοράσετε ένα ρούχο, να γνωρίζετε πρώτα τι λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Αν για παράδειγμα φοράτε παντελόνια, φροντίστε να μην είναι όλα μαύρα ή τζιν. Αντίστοιχα, στις φούστες και τα φουστάνια, πρέπει να έχετε κάποια κλασικά κομμάτια ( μαύρο, μαυρόασπρο, λευκό), ώστε να τα συνδυάζετε με πολύχρωμα αξεσουάρ, παπούτσια, φουλάρια.

Αν λοιπόν έχετε βαρεθεί να φοράτε τα ίδια και τα ίδια, πριν εξορμήσετε στα μαγαζιά, ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω συνδυασμούς. Μπορεί να έχετε ήδη στη ντουλάπα σας τα περισσότερα από αυτά τα ρούχα, αλλά να μην είχατε σκεφτεί να τα φορέσετε με αυτό τον τρόπο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved