Γνωστός παρουσιαστής μπαμπάς για τρίτη φορά

Αυτό και αν είναι είδηση! Είναι διάσημος, είναι αγαπητός στο κοινό, τα βίντεο όπου παρουσιάζει γίνονται viral και η σύζυγός του, θα του κάνει ακόμη ένα δώρο. Ένα τρίτο παιδί!

Γνωστός παρουσιαστής μπαμπάς για τρίτη φορά

Το ζευγάρι αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει το ευτυχές γεγονός, θα υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειάς του τον Δεκέμβριο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στην Αγγλία το 2012 και ήδη έχουν δυο παιδιά. Τον Max 6 ετών και την Carey 2 ετών.

corden

O James Corden, είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές του Χόλιγουντ. Όπως αρκετοί γνωρίζετε, παρουσιάζει το πασίγνωστο βραδινό talk show Carpool Karaoke, ενώ έχει παρουσιάσει και μεγάλα events όπως τα Tony Awards 2016 και τα Grammy Awards 2017. Όπως ακούγεται μάλιστα θα είναι ξανά ο οικοδεσπότης των Grammy Awards τον Ιανουάριο του 2018, παρουσιάζοντας την 60η τελετή.



Ο ίδιος είχε μιλήσει στο παρελθόν για το πως ερωτεύθηκε τη σύζυγό του, «Ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω όταν παρακολουθούσα ρομαντικές ταινίες, το λόγο που ήθελε τους παχουλούς άνδρες να μην ερωτεύονται! Εγώ, συνάντησα τη γυναίκα μου ένα βράδυ, δεν ήταν πλούσια, δεν έβλεπε τηλεόραση, για την ακρίβεια δεν ξέρω αν είχε τηλεόραση στο σπίτι της, δουλεύει μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά παιδιά, καθίσαμε μαζί, γνωριστήκαμε και ερωτευθήκαμε. Τόσο απλά!».

Δείτε στην παρακάτω gallery στιγμές με την οικογένειά του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved