Δέκα λόγους για τους οποίους η Blue Ivy θα γίνει μία υπέροχη μεγάλη αδερφή

Ήταν έτοιμη να γίνει μεγάλη αδερφή.

Δέκα λόγους για τους οποίους η Blue Ivy θα γίνει μία υπέροχη μεγάλη αδερφή

Άλλωστε περίμενε πώς και πώς να γεννηθούν τα αδέρφια της, δείχνοντάς το σε κάθε φωτογραφία που δημοσίευε η διάσημη σταρ μαμά της, στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Υπάρχουν όμως 10 λόγοι που κάνουν την Blue Ιvy, μία από τις καλύτερες μεγάλες αδερφές.

1. Τους δείχνει την αγάπη της

blue ivy 1

Η παραπάνω φωτογραφία αποδεικνύει περίτρανα ότι η Blue Ivy ανυπομονεί να γνωρίσει τα δίδυμα αδέρφια της. Τώρα είναι όλοι μαζί!

2. Ξέρει όλα τα μυστικά της οικογένειας

blue ivy 2

Ξέρει πώς είναι να είσαι κόρη της Queen Bey και είναι έτοιμη να μάθει όλα τα μυστικά στα αδέρφια της.

3. Ξέρει πώς να συμπεριφερθεί σε σόου βραβείων

blue ivy 3

Η Blue δεν είναι μόνο αξιολάτρευτη όταν συνοδεύει τους διάσημους γονείς της στη μεγάλη σκηνή αλλά είναι και πανέτοιμη να συνοδεύσει στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση και τα αδέρφια της.

4. Θα τους δίνει τις καλύτερες fashion συμβουλές

blue ivy 4

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουμε δει ποτέ ξανά πιο καλοντυμένο ντουέτο μαμάς και κόρης. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από την τελευταία τους εμφάνιση στα MTV Video Music Awards το 2016.

5. Ξέρει όλα τα σημεία παιχνιδιού και χαλάρωσης

blue ivy 5

Η Blue Ivy είναι έτοιμη να δείξει στα αδέρφια της, τα αγαπημένα της spots παιχνιδιού που περνά με την μητέρα της μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των φωτορεπόρτερ.

6. Έχει τη δική της φίλη-μέντορα

blue ivy 6

Η κόρη της Gwyneth Paltrow και του Cris Martin, Apple, έχει επηρεάσει θετικά την πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού. Το ίδιο πρόκειται να κάνει και η ίδια στα αδέρφια της. Να γίνει φίλη τους, μέντοράς τους... πρότυπό τους.

7. Είναι "επαγγελματίας" στις selfies

blue ivy 7

Όλοι γνωρίζουν την καλή και την κακή τους «γωνία» όταν πρόκειται να βγάλουν μια selfie. Αυτό το γνωρίζει καλά και η Blue Ivy, που είναι έτοιμη να βοηθήσει τα αδέρφια της όταν κάνουν το ντεμπούτο τους στο Instagram.

8. Είναι έτοιμη να τους γνωρίσει τον κύκλο της

blue ivy 8

Η Blue όπου και αν πηγαίνει με τους γονείς της κάνει φίλους... τώρα πια απλά περιμένει να γνωρίσει στους φίλους της τα δίδυμα αδέρφια της.

9. Λατρεύει τη μητέρα της

blue ivy 9

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από μια κόρη που λατρεύει και έχει ως πρότυπο τη μητέρα της. Τι και αν θα γίνει μεγάλη αδερφή... είναι προετοιμασμένη να μοιραστεί την αγάπη της Beyonce και να δείξει στα αδέρφια της πώς να αγαπούν τη μαμά της.

10. Θα επισκεφθεί μαζί τους όλα όσα επισκέφθηκε και εκείνη

blue ivy 10

Η Blue Ivy, όχι μόνο θα επισκεφθεί στην Disneyland με τα αδέρφια της, όχι μόνο θα κάνει ταξίδια μαζί τους, αλλά είναι σίγουρο ότι θα επισκεφθούν μαζί το Μουσείο Παγωτού στο L.A βουτώντας για ακόμη μια φορά στην πισίνα πολύχρωμης τρούφας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved