Αφοσιωμένος στη σύζυγό του ο γνωστός ηθοποιός. Δεν την αφήνει ούτε λεπτό από τα μάτια του (pics)

Ο γνωστός ηθοποιός είναι ήδη αφοσιωμένος απέναντι στην εγκυμονούσα σύζυγό του.

Αφοσιωμένος στη σύζυγό του ο γνωστός ηθοποιός. Δεν την αφήνει ούτε λεπτό από τα μάτια του (pics)

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «The Vampire Diaries» πρόκειται να γίνει μπαμπάς δεν δεν αφήνει από τα μάτια του την όμορφη ηθοποιό σύζυγό του.

ian 2

Ο Ian Somerhalder και η έγκυος σύζυγός του, Nikki Reed, στις 6 Ιουνίου βγήκαν για φαγητό. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κάσουαλ ντυμένους, να ψάχνουν για το ιδανικό μέρος, να φάνε ήσυχα και μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των φωτορεπόρτερ.

ian 4
ian 3

Και οι δύο ανακοίνωσαν μαζί στα social media ότι πρόκειται να γίνουν γονείς στις 4 Μαΐου.

«Προς όλους τους φίλους, την οικογένειά μας και τον υπόλοιπο κόσμο. Στα 38 μου χρόνια επάνω στη γη, δεν έχω ζήσει τίποτε πιο δυνατό και πιο όμορφο από αυτό. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε πιο εκπληκτικό από το επόμενο κεφάλαιο που πρόκειται να ανοίξει και θέλαμε να το μάθετε από εμάς πρώτα. Αυτή είναι η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας και θέλαμε να το κρατήσουμε μυστικό όσο πιο πολύ μπορούσαμε και να απολαύσουμε το χρόνο αυτό οι δυο μας μαζί με το μικρούλι μας που μεγαλώνει τόσο γρήγορα... γιατί πολύ απλά όλα αυτό κάνουν... μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Σας ευχαριστώ για την υπέροχη ενέργεια. Με αγάπη Ian!».

Στις 5 Μαΐου η Nikki Reed δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία σχολιάζοντας:

ian d

«Γεια σου μικρούλη! Σε ξέρω μόνο επειδή σε νιώθω. Πώς είναι δυνατό να αγαπάς κάποιον τόσο πολύ; Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι πρόκειται για το δυνατότερο συναίσθημα που έχω νιώσει ποτέ. Μοιραζόμαστε αυτό το σώμα για λίγο καιρό τώρα και έχουμε ζήσει τόσα πολλά μαζί. Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε. Με αγάπη οι γονείς σου!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved