Αξίζουν οι φωτογραφίες τοκετού τα χρήματα;

Οι φωτογραφίες τοκετού είναι κάτι διαδεδομένο στις χώρες του εξωτερικού και μέρα με τη μέρα, πολλές οικογένειες παίρνουν την απόφαση να απαθανατίσουν εκείνη τη μοναδική στιγμή.

Αξίζουν οι φωτογραφίες τοκετού τα χρήματα;

Αξίζει όμως, το κόστος;

Καθημερινά βλέπουμε, (και σας παρουσιάζουμε) galleries με φωτογραφίες τοκετού. Φωτογραφίες που συχνά φέρνουν δάκρυα στα μάτια μας καθώς μας θυμίζουν τις δικές μας στιγμές. Εκείνες που πονούσαμε, που δακρύζαμε και που περιμέναμε για να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας, εκείνο το μικρό πλασματάκι που μεγαλώναμε στην κοιλιά μας για εννέα ολόκληρους μήνες.

Για αυτές τις φωτογραφίες, οι φωτογράφοι έβαλαν όλο τους το ταλέντο για να απαθανατίσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές. Στιγμές που ένας γονιός ή ένας οικογενειακός φίλος δεν μπορεί να απαθανατίσει με ένα κινητό τηλέφωνο ή μια φωτογραφική μηχανή.

FOTOGRAFIES TOKETOU 5

Κάνοντας μια μικρή έρευνα στο google search, ανακαλύψαμε ότι αρκετοί φωτογράφοι, ακόμη και εδώ στην Ελλάδα, αναλαμβάνουν να φωτογραφίσουν μια μέλλουσα μαμά αλλά και μια μαμά κατά τη διάρκεια του τοκετού, εφόσον το επιτρέπει ο γιατρός και το νοσοκομείο.

Κάποιοι χρεώνουν περισσότερο και κάποιοι λιγότερο, αλλά για σκεφτείτε... Δεν πρόκειται για απλές φωτογραφίες, αλλά για φωτογραφίες κάθε φορά που θα κοιτάτε θα φέρνουν δάκρυα χαράς στα μάτια σας και θα ξυπνάνε αναμνήσεις που σίγουρα θέλετε να θυμάστε.

Με λίγα λόγια λοιπόν, αυτές οι στιγμές είναι ανεκτίμητες και αξίζει να τις έχεις για μια ζωή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved