Αυτό είναι το κορμί της τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Τη χαρακτήριζαν «χοντρή και τεράστια», μετά τη γέννηση του γιου της τον Ιανουάριο, αλλά η γνωστή μαμά επιβεβαίωσε την παροιμία που λέει, «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!».

Αυτό είναι το κορμί της τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Αν και όλους αυτούς τους μήνες δεχόταν τα πυρά των δημοσιογράφων, εμφανίστηκε με μπικίνι δείχνοντας αρκετά αδυνατισμένη κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών στο Dubai.

rebekah vardy 1

Η 34χρονη γιόρταζε την επέτειο του γάμου της με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή σύζυγό της και τη μικρή τους κόρη, Sofia.

rebekah vardy 2

H Rebekah Vardy, έδειχνε τρομερή αυτοπεποίθηση χωρίς να τη νoιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Απόλαυσε τις οικογενειακές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους της, νιώθοντας υπέροχα για τις καμπύλες της.

rebekah vardy 5

Η ίδια έχει τέσσερα παιδιά -δύο από προηγούμενο γάμο και δύο από το γάμο της με τον ποδοσφαιριστή Jamie Vardy. «Πολλοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς ο Jamie είναι μαζί μου αφού είμαι τόσο... τεράστια. Απλά γέννησα και άρχισα να δείχνω φυσιολογική!», είπε πριν μερικές εβδομάδες στο twitter και συνέχισε, «Είμαι περήφανη για το σώμα που απέκτησα μετά τις γεννήσεις των παιδιών μου. Κουβαλούσα τα παιδιά μου για εννέα μήνες και το σώμα μου άλλαζε για εκείνα!».

rebekah vardy 4

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved