Κάθε τραπέζι σε αυτό τον γάμο είναι εμπνευσμένο από ταινίες της Disney

Αυτό το αξιολάτρευτο ζευγάρι αποδεικνύει ότι μια Disney πριγκίπισσα δεν χρειάζεται έναν πρίγκιπα για να έχει το «και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...!».

Κάθε τραπέζι σε αυτό τον γάμο είναι εμπνευσμένο από ταινίες της Disney

Ο Ty έκανε πρόταση γάμου στην Ashley δίπλα από το κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης στην Disneyland, έτσι αποφάσισαν ο γάμος τους να έχει θέμα τις ιστορίες της Disney. Κάθε τραπέζι στη δεξίωση του γάμου τους ήταν εμπνευσμένο από διαφορετικές ταινίες της Disney.

Disney Themed Wedding

Κάθε τραπέζι είχε τα κυρίως χαρακτηριστικά της οποιαδήποτε ταινίας, κάτι που βοηθούσε τους καλεσμένους να καταλάβουν αμέσως από πια ταινία ήταν εμπνευσμένη η διακόσμηση του τραπεζιού όπου καθόντουσαν.

Disney Themed Wedding 7

«Η μικρή γοργόνα», «η Πεντάμορφη και το Τέρας», «η Σταχτοπούτα», «η Χιονάτη», «η Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων», «Έλσα και Άννα» ήταν μόνο μερικά από τα τραπέζια που ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε. Το αγαπημένο μας όλων; Μα φυσικά της Πεντάμορφης, που μοιάζει να είναι όντως βγαλμένο από την ταινία.

Disney Themed Wedding 14
Disney Themed Wedding 9
Disney Themed Wedding 8
Disney Themed Wedding 10
Disney Themed Wedding 11
Disney Themed Wedding 12
Disney Themed Wedding 13
Disney Themed Wedding 15
Disney Themed Wedding 16
Disney Themed Wedding 17
Disney Themed Wedding 18

Ακόμη πιο όμορφα και πρωτότυπα ήταν και τα toppers που επέλεξαν να βάλουν στην γαμήλια τούρτα τους. Αντί για το καθιερωμένο ζευγάρι «Γαμπρού και νύφης», διάλεξαν τις καρέκλες του Carl και της Ellie από την ταινία «Ψηλά στον Ουρανό».

Disney Themed Wedding 19

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved