Oι φωτογραφίες μιας μαμάς πριν και μετά την εγκυμοσύνη και το δυνατό της μήνυμα

Μία μαμά μοιράστηκε τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο πριν και μετά τη γέννηση των παιδιών της.

Oι φωτογραφίες μιας μαμάς πριν και μετά την εγκυμοσύνη και το δυνατό της μήνυμα

Η Laura Mazza, που διατηρεί το δικό της blog στο Mum on the Run, ανάρτησε στη σελιδα της στο Facebook, φωτογραφίες απο το σώμα της «πριν και μετά» και έγραψε ότι αντανακλούν μία «ιστορία νίκης».

Η Mazza έγραψε ότι πήρε την αριστερή φωτογραφία πριν αποκτήσει παιδιά και η εικόνα της ήταν «κοινωνικά αποδεκτή». «Ούτε ραγάδες, ουτε ουλές. Ενα σκουλαρίκι στον αφαλό που ήταν ψηλά. Και μία επίπεδη κοιλιά» έγραψε. «Ημουν πάντα σε δίαιτα τότε. Και τότε είχα κάνει την καλύτερη δίαιτα από όλες» σημειώνει.

Η διπλανή φωτογραφία είναι τραβηγμένη μετά την απόκτηση των παιδιών της και όπως γράφει «δεν είναι σώμα που θαυμάζει κανείς» σύμφωνα με τα στάνταρντ της ομορφιάς σήμερα... : «Δεξιά, εγώ τώρα. Ραγάδες. Ενα σκουλαρίκι που είναι χαμηλά. Πιο παχιά, χωρίς τα κόκαλα να φαίνονται, περισσότερη κυτταρίτιδα» γράφει η μαμά μπλόγκερ και συνεχίζει «Ο κόσμος δε θέλει να βλέπει αυτή τη φωτογραφία. Ξαφνικά, δεν είναι οκ.»

Η Mazza όμως γράφει το εξής: Το σώμα της της θυμίζει ότι δημιούργησε ζωή και για αυτό θα έπρεπε να το θαυμάζουν όλοι, όπως ακριβώς έκαναν πριν κάνει τα παιδιά της. «Εχω φάει περισσότερο, έχω ζήσει περισσότερο, έχω δώσει πιο πολλά, έχω ευχαριστηθεί, έχω φτιάξει, έχω δημιουργήσει ζωή!. Αυτό το σώμα, ΑΥΤΟ το σώμα θα έπρεπε να θαυμάζουν όλοι».

Παραδέχθηκε και η ίδια ότι θα ήθελε να είναι κοντά στην αριστερη εικόνα το σώμα της, αλλά θέλει να το κάνει με έναν υγιεινό τρόπο, τόσο φυσικά όσο και νοητικά. Κυρίως όμως θέλει να αγαπά το κορμί της και να ξέρουν και όλοι οι άλλοι ότι αυτά τα σώματα αξιζουν την ίδια (αν όχι περισσότερη) αγάπη: «Δεν έχει σημασία αν φοράς νούμερο 6 ή 60. Αξίζεις να το γιορτάζεις.»

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved