#LoveYourLines: Η καμπάνια που προτρέπει τις γυναίκες να αγαπήσουν τα σημάδια της εγκυμοσύνης

Οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν ενοχλητικές τις ραγάδες τους,αλλά μια νέα καμπάνια που έγινε viral σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θέλει να ενθαρρύνει όλες εκείνες τις γυναίκες που νιώθουν άσχημα με τα σημάδια της εγκυμοσύνης, κάνοντάς τις, να τις αγαπήσουν.

#LoveYourLines: Η καμπάνια που προτρέπει τις γυναίκες να αγαπήσουν τα σημάδια της εγκυμοσύνης

Το #LoveYourLines είναι κάτι περισσότερο από έναν λογαριασμό στο Instagram ή ένα απλό hashtag. Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοβουλία που μόνο σκοπό έχει να κάνει τις γυναίκες να αγαπήσουν τα σημάδια τους. Την αρχή έκανε και η διάσημη για πρώτη φορά μαμά και μοντέλο, Chrissy Teigen όπου δεν δίστασε να δείξει τα δικά της σημάδια και το παράδειγμά της ακολούθησε και το Sports Illustrated μοντέλο Robyn Lawley όπου μίλησε με υπερηφάνεια για τα σημάδια της, όπου μάλιστα τα αποκαλεί όπως αποκάλυψε: «ρίγες τίγρης».

Chrissy Teigen/Instagram

Photos Stretch Marks Love Your Lines

«Είναι απίστευτη η πίεση που ασκείται στις γυναίκες για τα σημάδια τους, που τις κάνει να ξεχνούν πόσο πραγματικά όμορφο είναι το κορμί τους, σήμερα», Και πρόσθεσε, «"Γράψτε" τους όλους, ποιος νοιάζεται, να είστε ο εαυτός σας, να το φωνάζεται δυνατά και να είστε υπερήφανες».Η μαμά της 7 μηνών Ripley ενθάρρυνε επίσης τις άλλες γυναίκες και ιδίως τις μητέρες, να γιορτάζουν το σώμα τους. «Για όποιον σας κάνει να νιώθετε άσχημα για το σώμα σας, ειδικά μετά από ένα μωρό, να θυμάστε πως είστε μαχήτριες. Δημιουργήσατε μια ζωή μέσα σας και αυτό δεν είναι εύκολο κατόρθωμα!».

Robyn Lawley/Instagram

Photos Stretch Marks Love Your Lines 2

Εμείς πραγματικά θαυμάζουμε και αγαπάμε όλες εκείνες τις γυναίκες όπως είναι η Chrissy και η Robyn που δεν διστάζουν να δείξουν στον κόσμο τις ατέλειές τους και με τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε να διασώσουμε και εμείς το θετικό και αισιόδοξο μήνυμα αυτής της καμπάνιας με το όνομα και το hastag, #LoveYourLines.

love1
love2
love3

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν γυναίκες σαν και εμάς στο διαδίκτυο, δείχνοντας τα σημάδια για τα οποία μόνο υπερήφανες μπορούν να αισθάνονται.

love4
love5
love6

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved