Πρωτότυπη χειροποίητη τσάντα από σουπλά!

Κορίτσια, τα χειμωνιάτικα ρούχα σας έχουν πάρει ήδη τη θέση που τους «αξίζει». Οι ντουλάπες σας έχουν πλημμυρίσει με χρώματα και αέρα καλοκαιρινό.

Πρωτότυπη χειροποίητη τσάντα από σουπλά!

Μετά από ένα πολύ δύσκολο χειμώνα καλείστε να ανακαλύψετε όλα όσα θα σας φτιάξουν τη διάθεση αυτό το καλοκαίρι. Και τι θα σας φτιάξει τη διάθεση; Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας φυσικά! Για να ευχαριστηθείτε περισσότερο την ανανέωση, επιστρατεύστε τη δημιουργικότητά σας για να είστε μοδάτες χωρίς να ζημιώσετε την τσέπη σας.

Προμηθευτείτε τα κατάλληλα υλικά και ελάτε να φτιάξουμε μια χειροποίητη τσάντα από ένα υλικό έκπληξη. Σουπλά αγαπημένα...!

ΥΛΙΚΑ
2 στρογγυλά σουπλά
1 μέτρο ύφασμα λινάτσα ή υφασμάτινο καμβά
Ακρυλικά χρώματα, πινέλο
Καρφίτσες, ψαλίδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Από το ύφασμα κόβετε τέσσερις λωρίδες ,τις δυο 20 εκατοστά πλάτος * 1 μέτρο μήκος, που χρειάζεστε για τα πλαϊνά και τον πάτο της τσάντας και τις άλλες δυο 20 εκατοστά πλάτος * 70 εκατοστά μήκος, που χρειάζεστε για το χερούλι της.

soupla

2. Βάζετε τις λωρίδες για τα πλαϊνά και τον πάτο της τσάντας τη μια πάνω στην άλλη και τις γαζώνετε αριστερά και δεξιά. Με τη βοήθεια ενός ψαλιδιού γυρίζετε τη λωρίδα από την καλή. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με τις λωρίδες που κόψατε για το χερούλι της τσάντας.

soupla02

3. Κόβετε ένα κομμάτι από το ύφασμα στρογγυλό με διάμετρο 3 εκατοστά μικρότερη από αυτή του σουπλά.
4. Ζωγραφίστε με τα ακρυλικά χρώματα πάνω στο ύφασμα. Μια καλή επιλογή σχεδίου είναι τα μάτια που είναι πολύ της μόδας φέτος το καλοκαίρι. Ζωγραφίστε επίσης τα πλαϊνά και το χερούλι της τσάντας για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

soupla11111


5. Κεντράρετε και γαζώστε το στρογγυλό κομμάτι του υφάσματος πάνω στο σουπλά.
6. Στερεώστε με καρφίτσες τη λωρίδα που πιάνει τα πλαϊνά και τον πάτο της τσάντας περιμετρικά των σουπλά και γαζώστε.

soupla5


7. Στερεώστε με καρφίτσες και γαζώστε το χερούλι της τσάντας.

Η τσάντα σας είναι έτοιμη. Καλή επιτυχία!

Φιλίππα Κατσαρού
Αρχιτέκτων-Διακοσμήτρια
email: filippart_@hotmail.com
6978-239273

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved