Δέσποινα Καμπούρη: Η έξοδος από το μαιευτήριο με τη δεύτερη κόρη της (βίντεο)

Εξιτήριο πήρε η Δέσποινα Καμπούρη από τη μαιευτική γυναικολογική κλινική ΡΕΑ, όπου έφερε στον κόσμο την περασμένη Κυριακή (26 Ιουνίου) τη δεύτερη κόρη της.

Δέσποινα Καμπούρη: Η έξοδος από το μαιευτήριο με τη δεύτερη κόρη της (βίντεο)

Φωτογραφίες Λευτέρης Παρτσαλης

Το Mothersblog.gr, ήταν κοντά της και κατέγραψε καρέ-καρέ την έξοδό της. Πρώτος βγήκε ο σύζυγός της, Βαγγέλης Ταρασιάδης, κρατώντας μία ροζ τσάντα στα χέρια και έπειτα ακολούθησε η Δέσποινα Καμπούρη, μαζί με τον γυναικολόγο της, Κοσμά Βρυώνη. Στην αγκαλιά της κρατούσε τη νεογέννητη μικρούλα και η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

vaggelis-tarasiadis
desponakampourifili

Έπειτα ο Βαγγέλης επέστρεψε κοντά της και φωτογραφήθηκε μαζί με την κόρη και τη σύζυγό του.

Η Δέσποινα, φορώντας ένα μπόχο κοντό φόρεμα και με τα μαλλιά κάτω πιο ευτυχισμένη από ποτέ μίλησε για τον ερχομό του νέου μωρού εμφανώς συγκινημένη. Παρότι η διαδικασία του τοκετού και της καισαρικής, της ήταν γνώριμη, είχε άγχος αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Το μωράκι να σας θυμίσουμε ότι γεννήθηκε 3150 κιλά, με τη βοήθεια του γυναικολόγου της Δέσποινας Καμπούρη, Κοσμά Βρυώνη.

despoinakampoyri

Σε ερώτηση σε ποιον μοιάζει το μωρό, ο γυναικολόγος της αποκάλυψε: «Το μεσημέρι της Κυριακής, ήρθε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι και τα χαρακτηριστικά και των δυο».

despoinakampourimoro

Αναφορικά με το όνομα της κόρης τους, όπως σας αποκαλύψαμε πριν μέρες, θα τη φωνάζουν Χριστίνα, το όνομα της μαμάς της Δέσποινας.

1a56106d99a1e187be20faeb6062bb5e L

Η Δέσποινα γεμάτη συγκίνηση ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις θερμές του ευχές και αναχώρησε για το σπίτι μαζί με τον σύζυγο της όπου τους περιμένει με χαρά και ενθουσιασμό η κόρη τους Έλενα.

1a56106d99a1e187be20faeb6062bb5e L 1

Δείτε τη Δέσποινα Καμπούρη και τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, μαζί με την μόλις 5 ημερών κορούλα τους, κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved