Βόλτα για Χριστουγεννιάτικα δώρα!

Η κρίση είναι κρίση, αλλά τα Χριστουγεννιάτικα δώρα είναι θεσμός για κάθε ελληνίδα νοικοκυρά. Όλες μας κρατάμε ένα μικρό ποσοστό από το δώρο των Χριστουγέννων για να αγοράσουμε αγαπημένα αντικείμενα σε αυτούς που αγαπάμε!

Βόλτα για Χριστουγεννιάτικα δώρα!

Γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

Και κάπως έτσι με έβγαλε ο δρόμος στο GoldenHall. Το μάτι μου έπεσε κατευθείαν πάνω στον ξύλινο στρατιώτη της στολισμένης βιτρίνας του Public. Διακόσμηση εμπνευσμένη από τον καρυοθραύστη με λογής λογής χρώματα και πολλααααααααα δώρα για όλους!

Ως γνήσια γκατζετάκιας, δεν έχασα χρόνο και μπήκα κατευθείαν μέσα. Τα Publicείναι η αγάπη όλων: Μικρών και... μεγάλων παιδιών. Βιβλία, CD’s, DVD’s, gadgets, αξεσουάρ κινητών, παιχνίδια, κάρτες...

Χάθηκα για λίγο στα βιβλία. Τα Χριστούγεννα είναι τέλεια περίοδος για διάβασμα και τα βιβλία όπως μου λέει και η κόρη μου (που της έμαθαν στον παιδικό σταθμό!) είναι θησαυρός! Ένα ωραίο βιβλίο είναι πάντα μια καλή ιδέα για δώρο. Χάζεψα και τις θήκες των κινητών. Όσες κι αν πάρω, ποτέ δεν είναι αρκετές!

Κατέληξα στον διάδρομο με τα παιχνίδια... Μα τι να πρωτοπάρω στο κορίτσι μου; Αφού ξέρω ότι όλα της αρέσουν! Αν ήταν μαζί μου θα άρπαζε ό,τι έβρισκε μπροστά της! Φιλική συμβουλή: Ψώνια για δώρα μόνες σας κορίτσια...
Να της πάρω την Έλσα από το Frozen; Ή μήπως το κάστρο της Πέπας; Το Nennukoή το ipadτης Minnie; Τελικά αναποφάσιστη έφυγα. Θα επιστρέψω όμως σύντομα να τελειώσω τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μου!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved