Παραμυθένια Χριστούγεννα στο AVENUE MALL ATHENS!

Τα Χριστούγεννα είναι επιτέλους εδώ! Και για άλλη μία χρονιά ο καταλληλότερος προορισμός είναι το AVENUE MALL ATHENS!

Παραμυθένια Χριστούγεννα στο AVENUE MALL ATHENS!

Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο για όλη την οικογένεια υποδέχετε αγαπημένους ήρωες που θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους. Πρώτες – πρώτες οι Πριγκίπισσες της Disney από τα κανάλια Novacinema ξεκινούν τη γιορτινή εμπειρία και ακολουθούν αγαπημένα παραμύθια όπως Σταχτοπούτα, Μολυβένιο Στρατιωτάκι, Εμπενίζερ Σκρουτζ... Όλοι μαζί φέτος στο AVENUE.

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου τα κανάλια Novacinema κάλεσαν όλα τα παιδιά στο Μαγικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι με τις Πριγκίπισσες της Disney! Οι μικροί μας φίλοι θα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την Σταχτοπούτα, την Πεντάμορφη και την Χιονάτη και να φωτογραφηθούν μαζί τους! Παιχνίδια και πολλές πριγκιπικές εκπλήξεις τους περίμεναν για να διασκεδάσουν.

Από τις 14 Δεκεμβρίου, όλα τα παιδιά άρχισαν να τα υποδέχονται οι Παραμυθάδες και να τα ταξιδεύουν στο χώρο των παραμυθιών. Όλα τα παραμύθια ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια τους και η εμπειρία μπαίνει σε άλλη διάσταση.

Σταχτοπούτα. Με την βοήθεια των παιδιών, η κολοκύθα μεταμορφώνεται σε μία παραμυθένια άμαξα και το φτωχικό φόρεμα της Σταχτοπούτας σε ένα πριγκιπικό φουστάνι. Ο πρίγκιπας χορεύει με την Σταχτοπούτα, μπροστά στα μάτια των παιδιών!
Μολυβένιο Στρατιωτάκι. Το μουσικό κουτί - που κρύβει μια πανέμορφη μπαλαρίνα- ανοίγει και... ο μολυβένιος Στρατιώτης την ερωτεύεται μόλις την αντικρίζει! Τα παιδιά παρακολουθούν με αγωνία το ταξίδι του στην χάρτινη βάρκα, την συνάντησή του με τον αρχηγό των ποντικών και την επιστροφή του στην αγκαλιά της αγαπημένης του μπαλαρίνας.
Χριστουγεννιάτικη Ιστορία. Ο διάσημος γκρινιάρης Εμπενίζερ Σκρουτζ στο ίδιο του το γραφείο μετράει τις λίρες του. Κανένας δεν υποψιάζεται τι θα ακολουθήσει καθώς τον παίρνει ο ύπνος και το πνεύμα των Χριστουγέννων μαζί με τα παιδιά, έρχεται να του αλλάξει ολόκληρη την ζωή!!!

Το ΑVENUE, φέρνει και φέτος τη μαγεία και τη Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή!

Σας περιμένουμε για τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες αγορές σε επώνυμα καταστήματα αλλά και για ένα μήνα γεμάτο δραστηριότητες, παιχνίδια, δώρα και διασκέδαση για όλους!

Δείτε όλο το πρόγραμμα στην εικόνα που ακολουθεί:

 programma
 programma avenue

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ.: 210 6100901
www.avenuemall.gr
www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved