DIY: Εύκολος κοριτσίστικος κότσος 1 (βίντεο)

Έχω μια κόρη 5 1/2 ετών που λατρεύει το μπαλέτο. Της αρέσει που φοράει τη μοβ στολή της, τα μπαλετίνια της και να τη βοηθάω να έχει κάθε φορά το πιο όμορφο χτένισμα από όλα τα κορίτσια της τάξης.

DIY: Εύκολος κοριτσίστικος κότσος 1 (βίντεο)

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει και εμένα πολύ να της φτιάχνω τα μαλλιά. Κάθε φορά που τελειώνω ένα χτένισμα το δημοσιεύω στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram με όλους τους φίλους και τις φίλες μου να με παρακινούν να μοιραστώ μαζί σας τα μυστικά μου.

Λοιπόν, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στους κότσους. Λίγο να «πιάνει» το χέρι σου, λίγο να σου αρέσει αυτό που κάνεις σίγουρα θα πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εξάλλου και εγώ μια μαμά σαν όλες σας είμαι. Δεν έχω τελειώσει κάποια σχολή κομμωτικής. Απλά η κόρη μου με «ανάγκασε» να μάθω πράγματα που δεν ήξερα.

t45

Ας είναι καλά βέβαια το internet και δη το Youtube που έχει άπειρα tutorial βίντεο που σου δείχνουν με ακρίβεια το πώς να φτιάξεις έναν περίτεχνο κότσο που θα ζηλεύει ο καθένας.

Σήμερα θα δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς έφτιαξα τον παραπάνω κότσο (αυτόν που βρίσκεται στην κεντρική φωτογραφία). Θα ακολουθήσουν και άλλα άρθρα με όλα τα χτενίσματα που έχω φτιάξει μέχρι τώρα στη μικρή μου Νικόλ.

Κότσος 1

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved