«'Oταν σκέφτομαι τους παππούδες μου, νοιώθω…» ( φωτογραφίες)

Η Amy Luna, είναι φωτογράφος που ζει στο New Mexico. Αποφάσισε να κάνει ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στους δύο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της: Τους παππούδες της.

«'Oταν σκέφτομαι τους παππούδες μου, νοιώθω…» ( φωτογραφίες)

Είναι μαζί 61 χρόνια, έχουν τρία παιδιά, 4 εγγόνια και 9 δισέγγονα. « Δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά μου έχουν δείξει τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή και τι πρέπει να αγαπώ», σημειώνει η Luna.

Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της, αποτυπώνονται καθημερινές στιγμές του ηλικιωμένου ζευγαριού, αιχμαλωτίζονται βλέμματα και κινήσεις, απαθανατίζονται αντικείμενα που χρησιμοποιούν. Είναι εμφανέστατη η πρόθεση της φωτογράφου να μεταφέρει στις φωτογραφίες της με ρεαλισμό τα συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας, όχι μόνο τα δικά της, αλλά και των παππούδων της.

Άλλωστε όπως έχει δηλώσει , αποτελούν για την ίδια πρότυπο αγάπης και αφοσίωσης, καθώς μετά από τόσο χρόνια, εξακολουθούν να είναι μαζί και να νοιάζεται ο ένας για τον άλλο.

Η γιαγιά της φωτογράφου είναι 81 και ο παππούς της 82.

“Είναι η ομορφότερη γυναίκα που ξέρω.Νομίζω ότι έχω κληρονομήσει πολλά από το χαρακτήρα της όπως το πείσμα της, το χάρισμα της, την αγάπη της. Ο παππούς μου από την άλλη είναι ένας ήρεμος και υπομονετικός , τις περισσότερες φορές, άνθρωπος. Είναι πολύ ξεχωριστός", αναφέρει μεταξύ άλλων η Luna στο φωτογραφικό της αφιέρωμα.

Εάν γνωρίσατε τους παππούδες σας, σίγουρα θα ταυτιστείτε με κάποιες από τις φωτογραφίες της Amy Luna.

grandparents
grandparents 23
grandparents3
grandparents7
grandparents 78
grandparents2
grandparents222
GRAN3
hand
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved